CHP’li Murat Emir’den ‘değişim’ çıkışı: Bu kadronun Türkiye’ye söyleyeceği bir şey kalmadı

Yayın tarihi: 19 Ekim 2023 Perşembe 1:04 pm - Güncelleme: 19 Ekim 2023 Perşembe 1:10 pm

CHP Milletvekili Murat Emir TELE1’de katıldığı programda CHP içindeki değişim tartışmalarında neler yaşandığını anlattı. Emir CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel için “Özgür Özel’in yaptığı bir vizyondur!” dedi.

CHP’li Murat Emir TELE1’de Zeynel Lüle’nin sunduğu Habere Doğru programında parti içinde değişim tartışmaları hakkındaki sorulara cevap verdi. Emir CHP’nin kurultay sürecinde tartışmalara girmesinin partiye zarar vermediğini hatta partiyi güçlendirdiğini söyledi. Emir, “Herkes müsterih olsun 5 Kasım’da seçimi yaparız bir kadro kazanır hangi kadro kazanırsa kazansın bir kopuş olmaz. Kimse kaygıya kapılmasın yerel seçimlere daha var” dedi.

CHP İstanbul’da ‘Değişim’in adayı kazandı ilk tebrik İmamoğlu’ndan geldi

‘ÖZGÜR ÖZEL’İN ÇIKIŞI BİR ŞANS’

Murat Emir nasıl değişmemiz gerektiğimiz üzerinden bir tartışma yürüteceğiz dedi. ve herhangi bir sorun çıkmayacağını söyledi. Murat Emir Özgür Özel ve ekibinin partide bir değişim için yola çıkmasının şans olduğunu böyle bir hareketin olmamasının seçmen nezdinde daha kötü algılanacağına işaret etti.

‘SÜRECİN FEDA EDİLMESİNE GÖNLÜMÜZ RAZI OLMADI’

Murat Emir bir kaç belediye başkanının rahatı bozulmasın diye bu sürecin ve yerel seçimin feda edilmesine gönüllerinin razı olmadığını ve bu kadronun Türkiye’ye söyleyeceği bir şeyin kalmadığını ifade etti.

Özgür Özel: ‘Tavşan aday’ dediler, 50 delege öndeyim