CHP’li Dursun Bulut aday adaylığını açıkladı

Yayın tarihi: 3 Aralık 2023 Pazar 11:59 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 9:03 pm

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, CHP’den Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adaylığı’nı açıkladı.

Yerel seçimlere yönelik geri sayım sürerken, partilerin aday adaylığı süreci devam ediyor.

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, Eyüpsultan Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıkladı.

“30 yıllık özleme son vereceğiz” diyen Bulut adaylığını, CHP Eyüpsultan ilçe başkanlığında düzenlenen programla duyurdu.

Bulut buradaki konuşmasında şunları söyledi:

“Yerel yönetim seçimleri için partimiz CHP, adaylaşma sürecini başlattı. Ön seçim mi, ya da atama mı olacak henüz belli değil. Gönlüm ön seçim ya da eğilim yoklamasından yana. Keşke yöntem belli olsaydı herkes özgürce davransaydı. Yıllardır partiye hizmet ediyorum. Ön seçimse ön seçim atamaysa atama partimin başarısı için ben de varım.

Ön seçim için üzerime düşeni yaptım. Genel başkanımıza, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza önseçim istediğimi ilettim. Bir kısım aday adayı arkadaşlarla buluştuk. Bir metin kaleme aldım, ilçeye bıraktık. İlçe örgütünde konuştuk, oybirliği ile karar aldık. İle iletilmesini istedik.

Üst üste hatalarla seçimler kaybedildi. Mesleki eğitimim, deneyimim, birikimim, siyasi kariyerim bu görevler için yeterlidir diye düşünüyorum. Yerel yönetimler demokrasilerin beşiğidir. Partililerin tümüyle, halkla barışığım, kin tutmam.

Barıştan, özgürlüklerden yanayım. Demokrasilerde uzlaşıyı olmazsa olmaz görürüm. İyi bir saha adamıyım, tembel değilim. Sorunları takip etme alışkanlığım var. örgütlenme, dokunma, güven verme, nitelikli ilişkiler kurma alışkanlığımdır. Efsane başkan Fikri Sönmez’in güzel bir sözü var; ‘Ben ne yaptıysam halkımla birlikte halkım için yaptım”

Biz de ne yapacaksak halkla birlikte halkımız için yapacağız.”

Kaynak: TELE1