CHP’li Ali Öztunç ‘konteyner’ iddiasına yanıt verdi! “İyi ezberletip film çevirmişler”

Yayın tarihi: 24 Mart 2023 Cuma 11:02 am - Güncelleme: 24 Mart 2023 Cuma 11:02 am

Kahramanmaraş’ta bir depremzede AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elini tutarak CHP’li Öztunç’un konteyner vermek için ‘CHP’li ve HDP’li’ olma şartı koyduğunu iddia etti. Öztunç, iddiaya yanıt verdi.

Resmi verilere göre 49 binden fazla kişinin öldüğü deprem felaketinden kurtulan yurttaşlar günlerce barınak sıkıntısı çekti. Depremzedeler, günlerce yardımların gelmediğini söyledi. Yurttaşların isyanını yandaş medya ve troller görmezden gelerek provokasyonla suçladı. AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın depremzedeler yardımların geç ulaşması nedeniyle ‘helallik’ istemesinin ardından da troller ve yandaşlar derin bir sessizliğe gömüldü.

Ali Öztunç: Şehir Hastanesi için defalarca uyarmıştım, sonuç ortada

Depremzedelerden helallik isteyen Erdoğan, dün Kahramanmaraş’a gitti. Erdoğan, bir depremzedenin elini tutarak ‘derdini’ dinledi. Depremzede, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un ailesine konteyner tahsis edilmesi için ‘CHP veya HDP’ya’ üye olmasını istediğini iddia etti.

 

“SİZ YALANA DEVAM EDİN BEN HEMŞEHRİLERİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİM”

İddiaya da Ali Öztunç, Twitter hesabından yanıt verdi. Öztunç, Erdoğan’ın ziyareti öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çadırlarının toplatılmasını ortaya çıkardığı için hedef alındığını paylaştı. Öztunç. şunları dile gertidi:

“Erdoğan gelecek diye Ankara Büyükşehir Belediyesinin çadırlarının toplatılmasını dün ifşa etmem çok zorlarına gitmiş. Hemen bir mizansen yazmışlar. Baştan sona yalan. İyi ezberletip film çevirmişler. Siz yalana devam edin ben hemşehrilerime destek olmaya devam edeceğim.”

Öztunç’un paylaşımına yüzlerce yorum geldi. Yurttaşlar, yaşanan olayın ‘mizansen’ diyerek tepki gösterdi. Gelen bazı tepkiler şöyle: