CHP’li Ahmet Akın: Balıkesir’de inanılmaz bir satış furyası var

Yayın tarihi: 24 Mart 2024 Pazar 1:27 pm - Güncelleme: 24 Mart 2024 Pazar 1:30 pm

Haber: Özlem Aktürk

CHP’nin Balıkesir adayı Ahmet Akın, kentte inanılmaz bir satış furyası olduğunu belirterek, “Bunu bir pankartla vatandaşımıza duyurmak istedik” dedi.

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidiyor. Yerel seçimlere 6 gün kalırken adayların çalışmaları da hız kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, TELE1’de ‘Forum Hafta Sonu’ programının konuğu oldu. Akın, Balıkesir’deki seçimlere odaklandıklarını belirterek vatandaşın geçen beş yılda hakkını alamadığı bir Balıkesir olduğunu ifade etti.

CHP’den AKP belediyeye tam 20 metrelik ‘parsel parsel’ pankartı!

Balıkesir’in gezilip görülecek bir yer haline getirmek en büyük hedeflerinden olduğunu söyleyen Akın, “Çünkü tarihimiz var turizmimiz var merkezimizde farklı yapılarımız var. Etimiz var sütümüz var Kuva-yi Milliyeci insanlarımız var. Biliyorsunuz Kuva-yi Milliye’nin ilk kurşunun ve son kurşunun atıldığı yer. 15 Mayıs’ta İzmir’de işgal ediliyor 16 Mayıs’ta Yiğit Balıkesirliler Alaca mescitte bir araya gelip Kuva-yi Milliye hareketini başlatıyor. Ben de İstiklal Madalyası sahibi bir dedenin evladı olarak torunu olarak o mücadeleyi devam ettiriyorum” diye konuştu.

‘İNANILMAZ BİR SATIŞ FURYASI VAR’

AKP’li mevcut Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hakkında ‘Balıkesir’i parsel parsel sattı’ yazan pankartına ilişkin Akın şunları söyledi:

“Şu anda Balıkesir’de öyle meralar meralardan tutun köylümüzün kendi arazilerinden tutun Balıkesir’in köylerinin mahallelerinin arazilerinden tutun. Yani inanılmaz bir satış furyası var inanılmaz derecede. Bunu da bir pankartla vatandaşımıza duyurmak istedi il başkanlığımız. Gerçekten gittiğimiz bütün mahallelerde bütün köylerde vatandaşlarımız bundan müthiş muzdarip. Zaten büyükşehir olunca köylerimiz mahalle oldu. Ancak köylerimiz mahalle olunca mahalle olmadı. İnanır mısınız bir mahkumiyet bölgesi bir terk edilmiş noktaya döndü. Oradaki köyler boşalmak durumunda kaldı. Çünkü hizmet gitmiyor, ulaşılamayan yollarımız var.”

CHP’li Ahmet Akın seçim iddiasındaki gerçeği açıkladı: ‘Yalanı bırak, kaybettiğin takımları getir’

Kaynak: HABER MERKEZİ