CHP’den Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne aday adayı olan Özcan: Nüfusumuzu değil gelirimizi artırmak için geliyoruz

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 5:58 pm - Güncelleme: 25 Aralık 2023 Pazartesi 7:21 pm

Mehmet Kubilay Özcan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Özcan, “Nüfusumuzu değil gelirimizi artırmak için geliyoruz” dedi.

Yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak ve dört aydan daha az bir süre kaldı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için CHP’den aday adayı olan Mehmet Kubilay Özcan, “İstihdamı ve katma değeri artıracağız” ifadelerini kullandı.

“Girişimcilerimize sorun çıkaran değil, ortak çözüm üreten belediyecilik yapacağız” diyen Özcan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Havamıza, suyumuza, toprağımıza, sahillerimize göz dikenlere geçit vermeyeceğiz. Akbelen Ormanı’na, Destin’e, Gökova’ya sahip çıkacağız. Her ilçede kreşler açacağız. Ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız. Çevre ve doğa dostu projeler üreteceğiz. İstihdamı ve katma değeri artıracağız. Vatandaşın belediye ile arasındaki duvarları yıkacağız. Şeffaf, ulaşılabilir ve çözüm odaklı belediyecilik yapacağız. Sorunlara kalıcı çözümler üretmek ve samimiyetle kucaklaşmak için geliyoruz. Halkımızı yerinde dinlemek ve isteklerini gerçekleştirmek için geliyoruz. Nüfusumuzu değil gelirimizi artırmak için geliyoruz.”

Kaynak: TELE1