CHP’den Menemen Müftüsü’ne tepki: Atatürk’e ve Cumhuriyetimize yapılan bir saygısızlık

Yayın tarihi: 18 Mart 2024 Pazartesi 6:57 pm - Güncelleme: 18 Mart 2024 Pazartesi 7:03 pm

Menemen’de 18 Mart anmasında müftü Mehmet Seven’in, Atatürk’ün adını anmamasına CHP Menemen ilçe Başkanı Hüseyin Özbey tepki göstererek, ”Bu Atatürk ve Cumhuriyetimize yapılan bir saygısızlıktır” dedi.

Menemen’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen resmi törende Menemen Müftüsü Mehmet Seven’in, Mustafa Kemal Atatürk’ün adını anmaması tepkilere sebep oldu.

AKP ilçe başkanı İzmir Marşı’nı çaldırmadı iddiası: Bando şefi görevini bıraktı

”GERİCİLERLE MÜCADELEYE DEVAM”

CHP Menemen ilçe Başkanı Hüseyin Özbey de olaya tepki göstererek ”Çocuklarımızı Kubilay’ı şehit edenlerin mezarına götüren gerici zihniyet bugün de 18 Mart Şehitleri Anma Günü’nde Kurucumuz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadı. Bu Atatürk ve Cumhuriyetimize yapılan bir saygısızlıktır. Gericilerle mücadelemize devam edeceğiz. Kınıyoruz” dedi.

ÇOCUKLARI NAKŞİBENDİ ŞEYHİNİN MEZARINA GÖTÜRMÜŞTÜ

Menemen Müftüsü Mehmet Seven’in geçmişte de “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES)” Projesiyle Menemen’de ilköğretim öğrencilerini, Menemen ayaklanmasından yargılanan ve ceza alan Nakşibendi tarikatı şeyhi Esad Erbili’nin mezarına götürdüğü” iddia edilmişti.

Özel’den AKP İzmir adayı Dağ’a: Atatürk’e ve İnönü’ye ayyaş diyen Erdoğan’ın resmini neden asmıyorsun?

Kaynak: ANKA