Bakan Pakdemirli’yi eleştiren kadın gözaltına alındı! CHP’den tepki

Yayın tarihi: 6 Ağustos 2021 Cuma 5:45 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2022 Cuma 10:41 am

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye yangın bölgesinde isyan eden kadının gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Öztrak, “Sevsinler sizin gücünüzü… Zulm ile abad olanın, Ahiri berbat olur” dedi.

Muğla Milas’ta yangın söndürme çalışmalarına katılan bir kadın, Bakan Pakdemirli’nin bölgeye geldiği sırada, bakana “Her taraf yandı, helikopterler nerede, siz neredesiniz? Yazıklar olsun! Hükümet istifa!” diyerek tepki göstermişti. Pakdemirli ise kendine isyan eden kadına, “buradayız” demiş ve köyden ayrılmıştı. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bu diyalogların ardından bakana isyan eden kadın gözaltına alındığı bugün öğrenildi. (ANKA)

CHP Sözcüsü Öztrak, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye yangın bölgesinde, isyan eden kadının gözaltına alınmasına sosyal medya hesabından, yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Öztrak’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

“HalkTV canlı yayınını basıp, sunucu ve yorumcuları tartaklamaya kalkan ayak takımı serbest. Kifayetsiz Bakanı protesto eden yurttaş gözaltında. Sevsinler sizin gücünüzü… Zulm ile abad olanın, Ahiri berbat olur.”