Cengiz Semercioğlu’ndan Fuat Kozluklu’ya: Şerefsiz Fuat gel mafyayla yıllarca kucak kucağa olan…

Yayın tarihi: 16 Haziran 2021 Çarşamba 2:46 pm - Güncelleme: 16 Haziran 2021 Çarşamba 2:46 pm

Cengiz Semercioğlu, “Mafyadan para alan gazeteciler” arasında adını geçiren meslektaşı Fuat Kozluklu’ya “Şerefsiz Fuat” diye seslenerek, “Özür dilemezsen seni şerefsiz ilan edeceğim” dedi.

Fuat Kozluklu sosyal medya hesabından, “mafyadan para alan gazeteciler” listesinde Cengiz Semercioğlu’nun olduğunu yazmıştı.

Bunun üzerine “Beni Peker’in düğününe koşanlarla karıştırma” diyen Semercioğlu, “Özür dilemezsen seni şerefsiz ilan edeceğim” açıklamasını yapmıştı.

Sedat Peker bu defa Cem Küçük’ü ifşa etti

Veyis Ateş’in sonunu hazırlayan Paramount Otel’de başka kimler kaldı?

“DİKKAT ET O 12 GAZETECİ İÇİNDEN YANDAŞ ARKADAŞLARIN ÇIKMASIN”

Fuat Kozluklu, özür dilemeyince, Semercioğlu, Twitter hesabından “Şerefsiz Fuat” diye seslenerek, sert ifadeler kullandı.

Cengiz Semercioğlu’nun Kozluklu’yla ilgili paylaşımları şöyle:

“Şerefsiz” Fuat; Önce “mafyadan para alan gazeteciler” listesine adımı yaz sonra ben “özür dilemezsen seni şerefsiz ilan edeceğim” deyince konuyu “hanutçu” meselesine çevir. Bunun adı şerefsizlik değil de nedir?

Şimdi ben sana “….. tekisin” desem sen itiraz edince de konuyu, “Sen de Malatya’ya yaptığın hanut seyahatleri anlat bakalım”a çevirsem “şerefsizlik” olmaz mı? Ben bunu yapmıyorum ama sen yaptığın için “şerefsizsin”

Şimdi sen işleri karıştırmadan, “mafyadan para alan gazeteciler” listesinde adımı geçirdiğin için özür dile, gel sonra “hanutçu” meselesini samimiyetle konuşalım… Ben sana medyada hanutçuluğun listesini yapayım.

Ama bugün medyada peşine düşmemiz gereken çok çok daha önemli işler var; Gel birlikte “Siyaset-Bürokrasi-Medya-Mafya” çöplüğünü didikleyelim mesela… Gel, Veyis Ateş’in 10 milyon euroyu Ankara’da kimin için istediğini sorgulayalım…

Gel mafyayla yıllarca kucak kucağa olan gazetecileri, siyaset eliyle palazlatılan yazarları konuşalım… Gel Sezgin Baran Korkmaz’ın maaşa bağladığı 12 gazetecinin kim olduğunu bulalım… Yer misin, yemez misin?.. Dikkat et ama o 12 gazeteci içinden yandaş arkadaşların çıkmasın… Cengiz Semercioğlu”

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen Sedat Peker, siyasetçiler ve bürokratlardan sonra gazetecilerle ilgili de iddialarda bulunmuştu.

İnternethaber.com Grup Başkanı Hadi Özışık’ın, suç örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında aracılık yaptığı iddialarını reddetmesinin ardından Peker, Özışık ile yaptığı görüşmeleri yayınlamıştı.

Sedat Peker, 6 Haziran Pazar günü yayınladığı 9. videoda, ise Veyis Ateş hakkında, “Bodrum’da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye’de de aranıyor ABD’de de aranıyor. Otelinde kimler var? Veyis Ateş. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak” demişti.

HaberTürk TV sunucusu Veyis Ateş’in firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz’dan 10 milyon euro istediği ortaya çıkmıştı.

Bir dönem TRT’de haber sunan Kozluklu, 13 Haziran’da, Twitter’da, Veyis Ateş, Ali Çağatay, Kenan Erçetingöz, Sevilay Yılman, Erhan Çelik, Aydın Aydemir ile Hadi ve Süleyman Özışık kardeşleri etiketleyerek, “Gazetecilik mesleğinin düşürüldüğü durumdan şikayet eden Habertürk yazarı Fatih Altaylı, çıkar karşılığı çalışan “şerefsiz” gazetecilerin açıklanması çağrısında bulundu “ paylaşımı yaptı.

Kozluklu, bugün, Aydın Aydemir’i Aydın Demir olarak düzelterek, şu paylaşımda bundu: “1980’lerde Milliyet’ten bir mafya elebaşından çekle para aldığı için atılan ‘gazeteci’ de Numan Ceyhan. Hangi birini sayayım. Cengiz Semercioğlu, Enver Aysever, Kenan Erçetingoz… Liste uzun.. Gerçeklerin açığa çıkmak gibi bir huyu vardır.”

Hürriyet Gazetesi’den ayrıldıktan sonra TV100’de ‘de program yapmaya başlayan gazeteci Cengiz Semercioğlu, sosyal medya hesabından Kozluklu’dan kendisinden özür dilemesini isteyerek, aksi takdirde onu “şerefsiz” ilan edeceğini ifade etti. Tweetten adının kaldırılmasını isteyen, Semercioğlu, Kozluklu’ya “35 yıllık meslek hayatımda tek bir mafya lideriyle yan yana gelmedim, aynı masaya oturmadım. Peker’in düğününe koşanlarla karıştırma beni” dedi.