Cemal Kaşıkçı’nın oğulları babaları hakkında konuştu
5 Kasım 2018 Pazartesi
Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın iki oğlu, “Babamızın cesedi bize verilmeden, ailemiz yas tutamaz ve bu konuyu kapatamaz.” açıklamasında bulundu.
Cemal Kaşıkçı’nın 35 yaşındaki oğlu Salah ile 33 yaşındaki oğlu Abdullah Kaşıkçı, Amerikan CNN kanalına verdikleri mülakatta, babalarını acı bir şekilde kaybettiklerini anlattı.
Kaşıkçı’yı “çok cesaretli, cömert ve çok cesur bir adam” olarak yad eden iki kardeş, “Babamızın cesedi bize verilmeden, ailemiz yas tutamaz ve bu konuyu kapatamaz.” diye konuştu.
Salah Kaşıkçı, “Şu anda tek istediğimiz, babamızı Medine’deki El Baki Kabristanlığı’na ailesinin diğer üyelerinin yanına defnedebilmek. Suudi yetkililerle konuştum, umarım en kısa zamanda bunu gerçekleştirebiliriz.” dedi.
BİZDE CEVAPLAR YOK
Kaşıkçı’nın öldürülmesine ilişkin gelişmeleri herkes gibi ailesinin de basından takip ettiğini belirten Salah, “İnsanlar bizde cevapların olduğuna inanıyor, ne yazık ki yok.” ifadelerini kullandı.
Salah, babasının, çocukları ve torunlarına yakın olmak için Washington’dan Türkiye’ye taşınmak istediğini dile getirdi.
Benzer Haberler
Yılın ilk dört ayında Türkiye’nin ziyaretçi sayısı 8 milyon 885 bin
23/05/2022 13:50
FETÖ’cü Arif Erdem New York’ta ortaya çıktı
23/05/2022 10:29
ENSAR ve TÜRGEV ABD Adalet Bakanlığı’nın resmi denetiminde
23/05/2022 0:10
ABD’de kasırga: 2 kişi hayatını kaybetti
22/05/2022 21:17
Finlandiya’dan Türkiye açıklaması: PKK’yı yakından izleyeceğiz
22/05/2022 20:39
Sağlık emekçilerinin ev alma umudu kalmadı
22/05/2022 17:31