Candan kardeşlerin annesi ağlayarak isyan etti! “Bahar soytarılık yaptıkça…”

Yayın tarihi: 24 Kasım 2023 Cuma 10:17 am - Güncelleme: 24 Kasım 2023 Cuma 10:17 am

Tutuklanan Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin anneleri Umut Candan, gözyaşları içinde kızlarının suçsuz olduğunu savundu. Candan, “Instagram’da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı. Tıklamasalardı. Bahar Candan’ı onlar çıkardı ortaya ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil ya sahte. Her şeyi sahte onun” dedi.

Lüks yaşantılarıyla sosyal medyada gündem olan fenomenlere yönelik operasyonlar sürerken Nihal ve Bahar Candan suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan cezaevine gönderildi. Cezaevi yemeklerini beğenmediği söylenen Candan kardeşler cezaevine alışmaya çalışırken anne Umut Candan Show Haber’e çıktı. Anne Umut Candan ağlayarak ilginç ifadeler kullandı.

“BAHAR GERÇEK BİLE DEĞİL”

Umut Candan kızlarının suçsuz olduğunu ve haram yemediklerini söyledi. Candan, “Benim çocuklarım suçsuz, onlar tertemiz, onlar çok saf kalpli. Mağdur durumdayız ailecek. Kim iftira attıysa cezasını çekecek ama çok ağır bir imtihan. Allah’a çok şükür ailecek haram yemiyoruz. Instagram’da Bahar soytarılık yaptıkça tıklandı. Tıklamasalardı. Bahar Candan’ı onlar çıkardı ortaya ve linç ediyorlar şimdi. Bahar gerçek bile değil ya sahte. Her şeyi sahte onun. Tıklamasalardı soytarılık yaptığında, halk istedi, o da devam etti.” dedi.

Bahar ve Nihal Candan kardeşler cezaevine alışamadı! “Burası Etiler değil” uyarısı!

2 KİŞİLİK KOĞUŞTA KALIYORLAR

Umut Candan Nihal Candan’ın eşiyle ilgili de “4×4’lük bir Türk erkeği. Damadımı çok seviyorum” dedi. Candan kardeşlerin avukatı ise “2 kişilik koğuşta kalıyorlar, televizyon ve buzdolabı da geldi. Dilan Hanım ile de karşılaşmışlar” dedi.

Candan kardeşlerin soruşturmasında yeni detaylar! Polislere kapıyı Nihal Candan’ın sır gibi sakladığı eşi açmış

Kaynak: TELE1