Trollerin saldırısına uğrayan Canan Kaftancıoğlu’ndan Egemen Bağış göndermesi

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 9:11 pm - Güncelleme: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 11:22 pm

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabı, kendilerine “Ebabil Harekâtı” diyen bir grup tarafından saldırıya uğradı. Kaftancıoğlu’nun hesabı askıya alındı. Hesabını geri alan Kaftancıoğlu’nun ilk mesajı “Rö” oldu.

Telegram kanalı üzerinden insanları hedef gösteren bir grup, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun sosyal medya hesabına saldırıda bulundu.

Kendilerini “Ebabil Harekâtı” olarak tanıtan grubun spam saldırısına uğrayan Kaftancıoğlu’nun hesabı askıya alındı.

Twitter’dan yapılan uyarıda, ‘Bu hesap kısıtlandı. Bu hesapta olağan dışı etkinlikler tespit ettiğimiz için bu uyarıyı alıyorsun’ ifadesi yer aldı.

 

Hesabını geri alan Canan Kaftancıoğlu’nun ilk mesajı “Rö” oldu. Kaftancıoğlu daha sonra, “Şaka şaka benim” yazdı.

EGEMEN BAĞIŞ GÖNDERMESİ

“Her Cuma bir ayet sallıyorum, bakara makara” sözleriyle hatırlanan dönemin AB Bakanı Egemen Bağış, 2013 yılında “Rö” mesajı atmış, sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

18 BİN ABONESİ VAR

Kaftancıoğlu oğluna saldıran “Ebabil Harekâtı” isimli grup Telegram üzerinden kişileri hedef alıyor. Twitter’da kendilerini “Türkiye ve Türk milleti aleyhine paylaşımlarda bulunanlarla mücadele etme amacıyla kurulmuştur” ifadeleriyle tanıtan ekibin Telegram grubunda 18 bine yakın abonesi bulunuyor.

Twitter’da ise 18 bini aşkın takipçisi olan grubun, abonelerine Twitter’daki ilgili hesabın nasıl şikayet edileceğini anlatan görseller paylaşıyor.

Gerçekler, Aktrollerin dengesini bozdu! Bu kez de haberimizi hedef aldılar