Can Yaman’dan dikkat çeken paylaşım

Yayın tarihi: 10 Nisan 2021 Cumartesi 1:10 pm - Güncelleme: 10 Nisan 2021 Cumartesi 1:14 pm

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşkıyla gündemden düşmeyen oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabına düştüğü notla adından söz ettirdi.

Can Yaman’ın, ocak ayında ünlü spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İtalyan magazin dergisi Chi, çiftin bir mekanda baş başa romantik anlar yaşarken çekilen fotoğraflarını yayınlayarak, sürpriz aşkı belgelemişti.

Gerek yaptığı projelerle gerek açıklamalarıyla zaman zaman da eleştiri oklarının hedefi olan Yaman, profilindeki notla hayranlarını şaşırttı.

“HAKARET ETMEKTEN ÇEKİNMEYİN”

31 yaşındaki Yaman, profilindeki biyografi kısmına yazdığı “Nefret edenler de hoş karşılanır, hakaret etmekten çekinmeyin” notuyla dikkat çekti.

İMAJ DEĞİŞTİRDİ

‘Sandokan’ adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun son hali ise sevenlerini şaşırttı. Yaman’ın saçlarını ve sakalını uzatarak, imaj değiştirdiği görüldü.

REKLAM AŞKI MI?

İtalya’da dizi anlaşması yapan Yaman’ın ülke çapında popülerliğini arttırmak için Diletta Leotta ile reklam aşkı yaşadığı iddia edilmişti. Can Yaman, 10 bölüm olarak tasarlanan dizide başrolde olacak. Ünlü oyuncu, ‘Sandokan’ dizisinden bölüm başına da 100 bin euro alacak.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Öte yandan Can Yaman – Diletta Leotta çiftinin yakın zamanda evlilik kararı aldıkları ve hazırlıklara başladıkları iddia edildi.