Büyük Taaruz’un 101’inci yılında zafer dalışı!

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 3:01 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 3:01 pm

Türkiye’nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Antalya’da Akdeniz Otizm ve Spor Kulübü Derneği ve Antalya Sualtı Derneği üyeleri su altında Türk Bayrağı açtı. Kocaeli’de ise bir grup dalgıç Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle ‘Zafer dalışı’ yaptı.

Büyük Taaruz’la düşmanın yurttan atılmasının üzerinden 101 yıl geçti. Türkiye’nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanıyor.  Bayram kutlaması renkli görüntülere sahne oldu. Antalya’da Akdeniz Otizm ve Spor Kulübü Derneği ve Antalya Sualtı Derneği üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla dalış yaparak su altında Türk bayrağı açtı. Dalış yapanlar yanlarına aldıkları Türk bayrağı ve ’30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun’ yazılı pankartı suyun metrelerce altında açarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ünlü isimlerden 30 Ağustos mesajları! “Bazı zaferler sonsuza kadar sürer”

KOCAELİ’DE ZAFER DALIŞI

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde bir grup dalgıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla Türk bayrağı ve Atatürk posteriyle “zafer dalışı” gerçekleştirdi. Deniz Yıldızları Spor Kulübü Dalış Merkezi öncülüğünde Kerpe sahilinde Kandıra Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen etkinlikte, 10 metre uzunluğunda Türk bayrağı ile Atatürk posteri açan dalgıçlar, kıyı şeridinde bekleyen vatandaşlardan yoğun alkış aldı. Dalgıçlar, taşıdıkları bayrağı vatandaşların desteğiyle marşlar eşliğinde karaya çıkardı. Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Gökner Kayaş Zor ve protokol üyeleri katıldı.