Bursa’da polis iki ağabeyi ve yengesini öldürdü

Yayın tarihi: 28 Ocak 2023 Cumartesi 12:19 am - Güncelleme: 28 Ocak 2023 Cumartesi 4:54 pm

Bingöl’de görevli polis A.E., alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öne sürülen tartışmada Ağabeyleri Mehmet E. ve Remzi E. ile yengesi Fatma E.’yi öldürdü.

Bingöl’de çevik kuvvet polisi olarak görev yapan 29 yaşındaki A.E, alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen ağabeyi Mehmet E’yi Bursa Orhangazi’deki İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı. Bunun üzerine olası tartışmayı engellemek için anne Bediriye E. ile zanlının diğer ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. de bölgeye gitti.

A.E, geldiğini gördüğü aile bireylerine silahla ateş etti. Zanlının annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı olarak hastane kaldırılan şüphelinin diğer ağabeyi 39 yaşındaki Mehmet E. de müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Olay yerinden ayrılan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Zanlının, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet E’den aracını satarak ev aldığı, dairesini henüz teslim almadığı ve aralarında alacak verecek meselesi nedeniyle husumet oluştuğu iddia edildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

A.E’nin ifadesinde müteahhitlik yapan ağabeyi M.E.’den ev almak için geçen yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirterek, parasını bugünkü değerden geri istediğini ancak ağabeyinin kendisine 275 bin TL teklif ettiğini belirterek, “ancak ben arabamı satarak o parayı vermiştim. Arabamın bugünkü değeri 600 bin TL” dediği öğrenildi.

A.E. ifadesinde “175 bin TL için böyle bir olayı yaptım. 8 yaşından buyana çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim” dedi.

Alzheimerlı yatalak ablasına tuz ruhu içirip öldürdü