“Bunlara öyle bir çakalım ki” diyen Erdoğan’a muhalefetten tepki!

Yayın tarihi: 4 Şubat 2023 Cumartesi 7:44 pm - Güncelleme: 4 Şubat 2023 Cumartesi 8:09 pm

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitinginde, “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha belini doğrultamasınlar” ifadesini kullanmasına muhalefet tepki gösterdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Aydın’da düzenlenen mitinginde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’nı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle hedef alan Erdoğan, “14 Mayıs’ta bunlara öyle çakalım ki bir daha belini doğrultamasınlar” ifadesini kullandı.

AKŞENER: EDEP YAHU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Edep yahu!” diyerek tepki gösterdi.

“HER GÜN DAHA DA ÇİRKİNLEŞİYORSUN ERDOĞAN”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Erdoğan’ın ifadesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan İnce şunları söyledi:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına önce “sürtük” dedi. Şimdi ise “bunlara öyle bir çakalım ki…” diyor. Gitmene 99 gün kaldı, bunu biliyorsun. Her gün daha da seviyesizleşiyorsun, her gün daha da çirkinleşiyorsun Erdoğan!”

“KANALLAR VİDEONUN BAŞINA UYARI İŞARETİ YERLEŞTİRSİN”

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise şunları söyledi:

“Sayın Erdoğan’ın bugünkü Aydın konuşmasını yayınlayan tv kanallarına sesleniyorum: Lütfen yayın öncesi ilgili uyarı işaretini videonun başına yerleştiriniz”

Meral Akşener’den Sinan Ateş’in ailesine ziyaret