Bundan sonra ne olacak

Yayın tarihi: 21 Mart 2023 Salı 9:24 am - Güncelleme: 21 Mart 2023 Salı 9:24 am

Sayıl Cengiz Gündoğdu

Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olur ise, açlıktan nefesi kokan Halk Partililer analar, babalar, abiler, kardeşler, ablalar, yeğenler, kuzenler, aylığa bağlanıp havadan geçinecekler.

Bir kısım Partililer ise,bankaların ve büyük devlet murahhas diye bol keseden geçinecekler. Evet biliyoruz devletimiz cömerttir. Evet alicenaptır besleyiversin şunları diyelim. Ama burda durmayacak.

Şimdi vaziyeti ontolojik bakışla ve antipisişik prensiplerle ve semiyojik yöntemle teşhir ve tesbit edelim. Devletimizin halk için kurduğu şirketler özelleştirme adı altında eşe dosta dağıtılıp yağma edilecek. Türkiye’nin bağımsız cevval dış politikası terk edilecek ve ne yazık kidış politikada yabancıların boyunduruğuna düçar olunacak. Ve fakat bu iktidar altı partiden meydana gelmekte. Bunlar sırası ile asil ve adil görüşlü Karamollaoğlu ve Hıra dağı kadar müslüman. Tanrı Dağı kadar Türk Akşener, izzetli ve hamiyetli, derinlikli politikacı Davutoğlu, Saidi Nursi’nin iftiharı uysal, selametli ve pazarlamacı Babacan bu beş partinin politikasını cemedecek olur isek karşınıza şöyle bir tablo çıkar. Bu beş parti insan haklarına saygılı, düşünce özgürlüğüne inanan, özelleştirmeye karşı, bağımsız dış politikayı savunur. Ayrıca halkın istismarına karşıdır.

Bütün bunlar sonra sola gelince …Oynadınız ve partiyi kaybettiniz. Allahlık CHP’ye ne demeli. Bir kere bu parti gericidir. Halka ekmeği vesika ile satmıştır. Ezanı ve kuranı yasaklamıştır. Kıbrıs’ı ve adaları düşmana vermiştir.

Allah bizi CHP’den korusun. Amin.