Bu nasıl adalet? 10 çocuğa tecavüz eden öğretmen serbest Merdan Yanardağ tutuklu

Yayın tarihi: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:56 pm - Güncelleme: 31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:56 pm

Hatay’daki köy okulunda beş yıl boyunca şantaj ve tehditle 10 çocuğa tecavüz eden öğretmen Murat Sağıroğlu, tahliye edildi kayıplara karıştı. Şantaj yaptığı istismar görüntüleri ele geçirilmesine ve pedofili gibi dünyanın en ağır suçu işlemesine rağmen çocukların hayatını karartan tecavüzcü öğretmen önce tutuklandı sonra tahliye edildi.  Serbest bırakılır bırakılmaz da kayıplara karıştı.  TELE1 Genel Yayın Yönetmeni, 40 yıllık Gazeteci Yazar Merdan Yanardağ ise bağlamından koparılmış montaj kumpasıyla 34 gündür hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutuluyor. Haklı olarak soruyoruz: Bu nasıl bir adalet?

Hatay’daki köy ortaokuldaki çocuklara  5 yıl boyunca şantajla tecavüz eden öğretmen rezaleti, Türkiye’deki adaletsizliği bir kez daha gözler önüne serdi.

İSTİSMARCI ÖĞRETMEN SERBEST

Böyle rezillik görülmedi! 10 çocuğa 5 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan öğretmen serbest bırakıldı kayıplara karıştı

Hatay’da Murat Sağıroğlu isimli beden eğitimi öğretmeni, ortaokul çağındaki 10 öğrencisini istismar etti. Mahkeme tarafından 158 yıla yakın hapis cezası verilen Sağıroğlu, karardan kısa süre önce tahliye edildi ve kayıplara karıştı.

GAZETECİ MERDAN YANARDAĞ TUTUKLU!

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ise ‘4 Soru 4 Yanıt’ programında AKP’li Galip Ensarioğlu’nun açıklamaları üzerinden PKK elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili yaptığı değerlendirmeleri bağlamından koparıldıktan sonra tutuklandı.

Yanardağ, kaçma ve delil karartma şüphesi bulunmamasına rağmen 34 gündür hukuksuz bir şekilde cezaevinde tutuluyor.

ADALET NEREDE?

İstismarcı öğretmenin tahliye edilirken, montaj kumpasıyla hedef gösterilen Yanardağ’ın halen cezaevinde olması ‘Adalet nerede’ sorusunu bir kez daha akıllara getirdi.

Merdan Yanardağ cezaevinden yazdı: Henüz spor buluşması yapmadık, golleri Cem için atacağım