Bu gurur hepimizin! Filenin Sultanları yarı finalde

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 7:39 pm - Güncelleme: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 8:10 pm

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya’yı 3-0 mağlup ederek, adını yarı final turuna yazdırdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya ile karşılaştı. Filenin Sultanları rakibini 3-0 yenerek Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükseldi. Yarı finalde A Milli Kadın Voleybol takımımızın rakibi İtalya olacak.

1.SET SONUCU: TÜRKİYE 25 – 23 POLONYA

2.SET SONUCU: TÜRKİYE 25 – 22 POLONYA

3.SET SONUCU: TÜRKİYE 25 – 18 POLONYA

Rakibine set vermeden maçı kazanan ay yıldızlılar yarı final biletini kaptı. Filenin Sultanları, Polonya karşısında ilk seti 25-23 önde kapattı. İkinci sette de etkili bir oyun ortaya koyan millilerimiz Polonya’ya 25-22 üstünlük kurarak durumu 2-0’a getirdi.

Son seti 25-19 önde kapatan milliler Polonya’ya set vermeden mücadeleyi kazandı.

Tarkan ve Filenin Sultanları’ndan sürpriz klip

ÜST ÜSTE 13 GALİBİYET

Filenin Sultanları, resmi maçlarda üst üste 13. galibiyetini aldı. FIVB Milletler Ligi’nde altın madalya alan ve bu organizasyonda son 6 maçını kazanan Türkiye, Avrupa Şampiyonası’nda da sahaya çıktığı 7 maçı da galip bitirdi. Türkiye, bu 13 maçta rakiplerine sadece 4 set verdi.

VARGAS GALİBİYETTE BÜYÜK ROL OYNADI

Öte yandan Milli takımın yıldızı Melissa Vargas, çeyrek final müsabakasında müthiş bir performans ortaya koydu. Vargas, maçı tam 24 sayıyla tamamlayarak galibiyette büyük rol oynadı.

EBRAR KARAKURT’TAN ATATÜRK VE ZAFER BAYRAMI ANMALI PAYLAŞIM

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt, galibiyeti Mustafa Kemal Atatürk ve Zafer Bayramı’nı anan bir paylaşımla kutladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ebrar Karakurt, Türkiye 3-0 Polonya Biz büyük zaferlerin ülkesiyiz, her zaferde senin imzan var, biliriz! #MustafaKemalAtatürk #30Ağustos” ve “Büyük zaferler, yalnızca büyük milletler tarafından kazanılabilir #30AgustosZaferBayrami #MustafaKamalAtatürk” ifadelerini kullandı.