Bu gece İstanbul’da! Fenerbahçe Cengiz Ünder’i açıkladı

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 6:47 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 6:47 pm

Fenerbahçe, milli futbolcu Cengiz Ünder transferine ilişkin KAP açıklaması yaptı. Milli futbolcu bu gece İstanbul’a geliyor.

Fenerbahçe Kulübü, Marsilya forması giyen 26 yaşındaki milli futbolcu Cengiz Ünder’i transfer ettiğini resmen açıkladı.

Fenerbahçe’de Cengiz Ünder bilmecesi! Marsilya’dan açıklama geldi

KAP açıklaması öncesi “Dikkat spoiler içerir” mesajıyla bir video paylaşan sarı lacivertli kulüp, videoda İrfan Can Kahveci “Biraderim, ne yapıyorsun? Çok özledim seni be. Haydi artık ya” diyerek eski takım arkadaşı Cengiz Ünder’e sesleniyor. İsmail Yüksek “Kim bu?” diyerek Cengiz Ünder’in çalım hareketini yaparken, Dusan Tadic de milli oyuncunun gol sevincini taklit etti. Videoda son olarak görünen Mert Hakan Yandaş ise, “Beyler, bu kadar spoiler yeter” diyor.

FENERBAHÇE’DEN KAP’A AÇIKLAMA

Cengiz Ünder’in transferiyle ilgili KAP’a açıklama yapan Fenerbahçe, “Profesyonel futbolcu Cengiz Ünder’in transferi konusunda futbolcu ve kulübü Olympique de Marseille ile prensip anlaşmasına varılmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve ileri transfer görüşmeleri için bu gece İstanbul’a gelecektir.” ifadelerine yer verdi.
Kariyerine Altınordu altyapısında başlayan ve 2016’da 4.8 milyon Euro’ya Başakşehir’e transfer olan Cengiz Ünder, 2017’de 14 milyon 250 bin Euro’ya Roma’nın yolunu tuttu.

2020’de Leicester City’ye kiralanan Cengiz Ünder, 2021’de kiralık olarak gittiği Marsiya’ya 2022’de 8.4 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilmişti.