Fenerbahçe’de Cengiz Ünder bilmecesi! Marsilya’dan açıklama geldi

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2023 Perşembe 5:44 pm - Güncelleme: 3 Ağustos 2023 Perşembe 5:44 pm

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği milli oyuncu Cengiz Ünder ile ilgili kulübü Marsilya’dan açıklama geldi. Başkan Pablo Longoria, “Bir takımla anlaşmayı tamamlamak üzereydik ancak çeşitli sebeplerden dolayı henüz bu gerçekleşmedi” dedi.

Süper Lig’in 2023-2024 sezonuna ‘şampiyonluk’ parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe’de transfer mesaisi devam ediyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal önderliğinde kadroyu genişleten sarı lacivertli ekip, Marsilya’da forma giyen milli oyuncu Cengiz Ünder’i gündemine aldı.

Bir süredir görüşmelerin devam ettiği bilinen Cengiz Ünder ile ilgili kulübü Marsilya’dan açıklama geldi.

“CENGİZ HALA BİZİMLE”

Marsilya Kulübü Başkanı Pablo Longoria, “Cengiz Ünder hala bizimle. Dün onu çağırdık ve normal bir şekilde idmana çıktı” dedi.

“ANLAŞMAYA YAKINDIK”

Cengiz için bir kulüple anlaşmak üzere olduklarını ancak transferin gerçekleşmediğini söyleyen Longoria, “Cengiz’in durumu Almanya’da olduğumuz dönemdekinden farklı şu anda. Bir takımla anlaşmayı tamamlamak üzereydik ancak çeşitli sebeplerden dolayı henüz bu gerçekleşmedi” ifadelerini kullandı.

“TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYORUZ”

Cengiz için birçok teklif olduğunu söyleyen Longoria, “Masada birçok takımdan teklif var şu anda Cengiz için. En iyi teklif için piyasayı araştırıyoruz. Şu anda herhangi bir takımla anlaşmaya yakın değiliz ancak teklifler olduğu doğru” sözlerini sarf etti.

Cengiz Ünder’in İstanbul’a geliş tarihi belli oldu