Brezilyalı yıldız Fred’e tezahüratlı karşılama

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:17 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:20 pm

Brezilyalı Frederico Rodrigues de Paula Santos (Fred) ile Cengiz Ünder Fenerbahçe için İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe iki yıldızı birden kadrosuna katarak İstanbul’a getirdi.

Manchester United FC ve Fred ile prensip anlaşmasına varan sarı lacivertliler, Brezilyalı orta saha oyuncusunu sağlık kontrolünden geçmek ve ileri transfer görüşmelerini sürdürmek için İstanbul’a getirdi.

İngiltere’den kalkan özel uçakla yaklaşık 4 saatlik yolculuğun ardından Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşan Fred’e ailesinin yanı sıra; yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki ile sportif direktör Mario Branco eşlik etti. Fred’i havalimanında çok sayıda sarı-lacivertli taraftar tezahüratlarla karşıladı.

CENGİZ ÜNDER DE İSTANBUL’DA: FENERBAHÇE’Yİ ŞAMPİYON YAPMAYA GELDİM

Fred’in ardından Cengiz Ünder özel jetle İstanbul’a iniş yaptı. Ünder, “Kendimi çok heyecanlı ve çok gururlu hissediyorum, Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Edin Dzeko ile transfer sürecimde çok konuştuk. Roma’da birlikte güzel günler geçirdik. Burada ona yine çok gol attıracağım. Avrupa’da 7 yıl geçirdim. Menajerime, Türkiye’ye dönmek istediğimi söyledim ve geldim. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum, sahaya çıktığımda bunu herkese göstereceğim. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmaya geldim. Marsilya ile antrenman yaparken sürekli kafam buradaydı. Sonunda geldim. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Bir an önce antrenmana ve maça çıkmak istiyorum” açıklamasını yaptı.