Boşanma aşamasında olduğu kocasının çocukluk aşkıyla nişanlandığını öğrendi, mahkeme “İsteyen istediği kişiyle kalır” dedi

Yayın tarihi: 29 Eylül 2022 Perşembe 9:59 am - Güncelleme: 29 Eylül 2022 Perşembe 9:59 am

Adana’da yaşayan kadının eşine boşanma davası açtıktan sonra aldatıldığını öğrenmesi mahkemeyi karıştırdı. Kocasının henüz evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit eden kadın delilleri mahkemeye sunup zina davası açtı. Hakim belgeleri ‘boşanma davası açıldıktan sonra isteyen, istediği kişiyle kalır’ gerekçesiyle kabul etmedi.

Elif Nur K. ile İ.K 2013 yılında Adana’da evlendi. Çiftin bu evlilikten 1 kızları dünyaya geldi. Ancak Elif Nur K.’nin çocuğu olduktan sonra Kayseri’ye ataması çıktı ve genç kadın 9 aylık kızıyla 300 kilometre uzaktaki ailesinin yanına yerleşti. İ.K. ise siyasi kariyeri için Adana’da kaldı.

İHA’da yer alan habere göre, Elif Nur K. ise, daha sonra tayinini tekrar Adana’ya aldırdığını ancak İ.K.’nin eve alkollü gelip kendilerini ihmal ettiğini öne sürdü. Genç kadın, Mart 2019’da Kayseri’ye dönüp Adana 6.Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. Elif Nur K., Nisan 2021’de sahte bir sosyal medya hesabından aldığı mesajla aldatıldığını öğrendiğini, mahkemeden aldığı izinle eşinin harcamalarını ve konakladığı otelleri araştırdığını söyledi. Genç kadın, eşinin kendisini çocukluk aşkı G.K.’yle aldattığını, daha boşanmadan nişanlandıklarını öğrendiğini ifade etti. Delilleri Adana 6. Aile Mahkemesi’ne sunan Elif Nur K., eşi hakkında zina suçlamasında bulundu. Çifti boşayan hakim, çocuğun velayetini anneye verdi ancak zina davasını reddetti.

İşte Mehmet Dinçerler ile Hadise’nin boşanma nedeni!