Black Adam filmi ile ilgili yeni açıklama

Yayın tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 7:00 am - Güncelleme: 29 Eylül 2020 Salı 7:22 am

DC sinematik evrenindeki yeni karakterlerden biri olan Black Adam için çalışmalar sürüyor. İşte Black Adam filmi ile ilgili son detaylar.

DC şu aralar sinematik evrenini tekrardan toparlamak için uğraşıyor. Bilindiği üzere hali hazırda Wonder Woman 1984 çekimleri sona ermiş durumda. Film vizyon tarihi için gün sayıyor. The Batman ve The Flash filmlerinin yapım aşamaları da devam etmekte. Ayrıca Shazam 2 için de yoğun çalışmalar söz konusu.

Tüm bu filmlerin haricinde DC’nin üzerine yoğunlaştığı yapımlardan birisi de Black Adam. Dwayne Johnson’ın başrolünde yer aldığı Black Adam’ın cast çalışmalarında da sona gelinmiş durumda.

Black Adam filmi ile ilgili yeni açıklama

Geçtiğimiz günlerde filmde yer alacağı kesinleşen Hawkman’i kimin canlandıracağı konusundaki ilk söylentiler ortaya atılmıştı. Nitekim bu söylentiler filmin başrol oyuncusu Johnson’ın açıklamalarıyla kesinlik kazandı.

Johnson’ın açıklamasına göre filmde Hawkman karakterini Aldis Hodge canlandıracak. Bilindiği üzere Hodge daha önce Hidden Figures, The Invisible Man ve Leverage gibi yapımlarda rol almıştı.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Film büyük bir aksilik yaşanmazsa 24 Aralık 2021’de vizyona girecek. Hali hazırda Black Adam’ın çekimlerinin de 2021 ilk çeyreğinde başlaması planlanıyor.

Elbette mevcut süreçte bu vizyon tarihi ertelenebilir. Çünkü pandemi dolayısıyla hali hazırda pek çok filmin çekimleri ertelenmiş durumda. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Şebeke sularında beyin yiyen amip bulundu!