Bitmeyen komplo teorileri! Aylar sonra ilk kez görüntülenen Kate Middleton’un adı etkinlikten çıkarıldı

Yayın tarihi: 6 Mart 2024 Çarşamba 2:25 pm - Güncelleme: 6 Mart 2024 Çarşamba 2:25 pm

Galler Prensesi Kate Middleton‘ın sağlık durumuna ilişkin komplo teorileri sürüyor. Aylar sonra ilk kez annesi ile arabada görüntülenen Middleton’ın haziranda bir etkinliğe katılacağına dair duyuru geri çekildi.

Galler Prensesi Kate Middleton’ın ocak ayında geçirdiği ameliyatın ardından sağlık durumuna ilişkin spekülasyonlar sürüyor. Middleton’ın dün ilk kez görüntülenmesine rağmen, haziran ayında kraliyet ailesinin şerefine düzenlenecek geleneksel bir etkinliğe katılacağına dair açıklama geri çekildi.

İSMİ ETKİNLİKTEN ÇIKARILDI

İngiliz Savunma Bakanlığı, her sene kraliçe ve kralın doğum gününü kutlamak için düzenlenen “Trooping The Color” adlı etkinliğe, Middleton’ın da katılacağını duyurdu. Bakanlığın internet sitesinde, Middleton’ın askerleri 8 Haziran günü denetleyeceği belirtilerek katılmak isteyenlere biletlerini şimdiden alma çağrısı da yapıldı. Ancak Kensington Sarayı, Galler Prensesi’nin bu etkinliğe katılımını teyit etmediklerini açıkladı. Ardından da, Middleton’ın ismi katılımcılar arasından kaldırıldı.

KOMADA OLDUĞU BİLE İDDİA EDİLMİŞTİ

Bu gelişme, ocak ayında karın bölgesinden ameliyat olan, Paskalya sonrasına kadar (nisan başı) kamuoyunun önüne çıkmayacağı açıklanan ve dün ilk kez paparazziler tarafından annesiyle görüntülenen Middleton’ın sağlık durumu hakkında yeni spekülasyonlara yol açtı. Middleton’ın eşi William ile aralarının bozulduğu ve psikolojik sorunlar yaşadığı gibi iddialar sosyal medyada yeniden alevlendi.

‘SARAYDAN ONAY ALINMADIĞI İÇİN KALDIRILDI’ İDDİASI

BBC ise İngiliz ordusunun “Trooping The Color” etkinliğinin programını Kensington Sarayı’na danışmadan yayımlaması nedeniyle böyle bir olay yaşandığını savundu. Haberde, Galler Prensesi’nin, bu seneki etkinlikte öne çıkacak olan İrlanda Muhafızları’nın albayı sıfatını da taşıdığı belirtildi; ordunun bu nedenle otomatikman ismini eklemiş olabileceği yorumu yapıldı. Ancak Kensington Sarayı’nın Middleton’ın ismini kaldırtmasının yarattığı kafa karışıklığı dağılmadı.

Middleton, 17 Ocak’ta karın bölgesinden geçirdiği ameliyatın ardından dün ilk kez görüntülenmişti. Amerikan tabloid sitesi TMZ’nin paparazzileri, Galler Prensesi’ni annesi Carole Middleton’ın kullandığı bir arabada güneş gözlükleri ile otururken yakalamıştı. İngiliz medyası ise haftalar sonra gelen bu ilk fotoğrafı, mahremiyet gerekçesiyle yayımlamamıştı.

İngiliz kraliyet ailesinin halkla ilişkiler yüzü olarak öne çıkan Middleton, en son geçen sene Noel’de görülmüştü. 28 Aralık’ta karın bölgesinden yapıldığı açıklanan ameliyatın ardından görüntü vermemiş, Galler Prensesi’nin Paskalya sonrasına kadar da (nisan başı) kamuoyunun önüne çıkmayacağı açıklanmıştı.

Brad Pitt’in Meghan Markle göndermesi Prens William ve Kate Middleton’ı güldürdü

Galler Prensesi Kate Middleton ameliyat oldu! 14 gün hastanede kalacak

Kaynak: TELE1