‘Artık yeter’: Bakımsız olduğunu iddia ettiği eşini öldürdü!

Yayın tarihi: 15 Aralık 2019 Pazar 3:06 pm - Güncelleme: 15 Aralık 2019 Pazar 10:38 pm

İzmir’de kocası tarafından darp edilen ve omuriliğinde kırık saptanan Filiz Tekin, tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra yaşamını yitirdi. Tekin’in 18 yıldır fiziksel şiddete maruz kaldığı öğrenilirken, eşi İbrahim Tekin tarafından son olarak da “bakımsız” olduğu gerekçesiyle şiddet gördüğü belirtildi.

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, eşi İbrahim Tekin tarafından dövülen Filiz Tekin’in tedavi gördüğü hastanede 8 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti.

Yakınları 38 yaşındaki Filiz Tekin’in 18 yıllık evliliği boyunca şiddet gördüğünü söyledi.

Kafa travması geçirdiği belirlenen Tekin’in, yapılan tetkiklerde darp nedeniyle menenjit geçirdiği, ayrıca omuriliğinde de 3 santimetre kırık olduğu saptanmıştı.

Tekin’in organları, yakınları tarafından bağışlandı.

Gözaltına alınan İbrahim Tekin ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

‘ARTIK YETER’

Filiz Tekin’in cenazesi, Kızılcaavlu Mahallesi’ne getirildi. Jandarma ekipleri, mahallede güvenlik önlemi aldı. Filiz Tekin’in cenazesi, babaevine getirildiğinde kardeşleri, gözyaşı döktü. Sinir krizi geçiren kardeş Nesrin Geyranlı, “Bütün kadınlar dayak yiyor. Artık yeter” diyerek, ağladı.

Filiz Tekin için daha sonra Kızılcaavlu Mezarlığı’nda cenaze namazı kılındı. Cenazeye Tekin’in babası Osman Toprak, kardeşleri ve mahalleli katıldı. Kılınan namazın ardından Filiz Tekin’in cenazesi, Kızılcaavlu Mezarlığı’nda toprağa verildi.