Bir Kadın Bir Erkek hayranlarına üzücü haber!

Yayın tarihi: 25 Kasım 2022 Cuma 5:04 pm - Güncelleme: 25 Kasım 2022 Cuma 5:06 pm

Demet Evgar ile Emre Karayel’in başrollerinde aldığı ‘Bir Kadın Bir Erkek’ dizisinin yeniden ekranlara geleceği iddia edilmişti. Ancak ortaya atılan yeni iddia dizinin hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Efsaneleşmiş Bir Kadın Bir Erkek dizisinden yeni çekildiği anlaşılan bir kesit paylaşarak “Yakında” notunu düşen Demet Evgar’ın paylaşımı herkesi heyecanlandırmıştı. Dizinin 2023’te BluTV’de yayınlanacağı iddia edilmişti.

Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Demet Evgar ile Emre Karayel, anlamlı bir proje için bir araya geldiler. İki isim, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin #shesaidno kampanyası için bir araya geldi. İkinci skeç 25 Kasım Uluslararası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ile Unwomen Türkiye’nin ortak paylaşımıyla yayımlandı.

Evgar, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve UN Women Türkiye’nin #SheSaidNo kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!”

Demet Evgar müjdeli haberi duyurdu! ‘Yakında’

Demet Evgar ilk çocuğunu kucağına aldı