BİM’den fiyat sabitleme kararı!

Yayın tarihi: 7 Ocak 2023 Cumartesi 7:02 pm - Güncelleme: 7 Ocak 2023 Cumartesi 7:02 pm

Şok, Migros, CarrefourSA, A101’in ardından BİM de Ocak ayı boyunca 500 ürünün fiyatını sabitlediğini açıkladı.

BİM resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile 500 ürün için fiyat sabitleme kararı alındığını duyurdu.

BİM’in açıklamasında, “BİM için müşretilerinin menfaati kısa vadeli yüksek kardan daha önemlidir. Kurulduğumuz günden bu yana teme prensibimiz yüksek kaliteli ürünleri her zaman uygun fiyata müşterilerimize sunmak olmuştur. Üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle uyguladığımız indirimler, fiyatı değişmeyen ürünler ve birçok üründe sabitlediğimiz fiyatlarla halkımızın her zaman yanındayız” denildi.

BİM CEO’su Galip Aykaç’a bir tehdit daha! “Kardeşlerimiz ona haddini bildirecek”

“Birlikten Berekete #KazananTürkiye” başlıklı açıklamada, 250’den fazla ürünün son 3 aydır fiyatının değişmediği, ocak ayı boyunca da 500 ürünün fiyatının sabitlendiği bildirildi.

Ekmeğin fiyatını sabitlemek için gramaj düşürüldü

YEREL MARKETLER DE FİYATLARI DONDURDU

81 ildeki yerel zincirleri temsilen açıklama yapan Türkiye Perakendeciler Federasyonu, indirimlerin dışında, özellikle gıdada, dayanıklı tüketim grubu ürünlerinde zam yapmama kararı aldıklarını duyurdu.

Açıklamada, “Şu anki mevcut halde, biz yerel zincirler de sürekli yapmış olduğumuz indirimlerin haricinde özellikle gıdada dayanıklı tüketim grubu ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, mutfak araç ve gereçlerinde zam yapmama kararı aldık” denildi.