Bıçakla tehdit edip gasbettiler markete götürüp zorla içki aldırdılar

Yayın tarihi: 17 Kasım 2022 Perşembe 11:46 am - Güncelleme: 17 Kasım 2022 Perşembe 11:46 am

Adana’da Volkan Özhan ile Bilal Şen, parkta yürüyüş yapan 20 yaşındaki Ömer A.’yı bıçakla tehdit edip, cep telefonunu gasbetti. Şüpheliler, yanındaki arkadaşı 21 yaşındaki Mehmet Emin R.’yi ise markete götürüp, zorla içki ve kuruyemiş aldırdı.

Adana’da Atatürk Parkı’nda buluşup, yürüyüş yapan Ömer A. ile arkadaşı Mehmet Emin R.’nin arkasından iki kişi yaklaştı. Şüphelilerden biri cebinden çıkardığı bıçakla Ömer A.’yı tehdit edip, cep telefonunu aldı. Şüpheliler, Mehmet Emin R.’yi ise yolun karşısındaki markete götürüp, zorla içki ve kuruyemiş satın aldırıp, bölgeden ayrıldı. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

YAKALANDILAR

Arkadaşların ihbarı üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin hırsızlık ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından çok sayıda kaydı bulunan Volkan Özhan ile Bilal Şen olduğunu tespit etti. Eşkalleri doğrultusunda bölgede arama yapan ekipler, saatler sonra şüphelileri parkta içki içerken yakaladı. Yapılan üst aramasında Şen?in üzerinde olayda kullandığı bıçak ile gasbettiği cep telefonu ele geçirildi.

‘Cinsel birliktelik’ tuzağıyla insanları gasp ettiler

TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Volkan Özhan ile Bilal Şen, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin gasbettiği cep telefonu ise Ömer A.?ya teslim edildi.