Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuna ilişkin yeni gelişme

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 6:06 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 6:06 pm

Geçirdiği beyin kanamasının ardından acil ameliyata alınan 61 yaşındaki oyuncu Settar Tanrıöğen, dün bir ameliyat daha geçirdi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘Abdullah Ünal’ karakterine hayat veren oyuncu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz cuma günü beyin beyin kanaması geçirdi. Ünlü oyuncunun beynindeki bir damarda kanama başladığı tespit edilince hemen Ataşehir Acıbadem Hastanesi’ne sevk edilip acil ameliyata alındı.

YENİDEN AMELİYAT OLDU

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, başarılı geçen ameliyatın ardından yoğun bakımdaki tedavisi süren 61 yaşındaki Tanrıöğen dün yeniden bıçak altına yattı ve 1,5 saat süren yeni operasyonda usta oyuncunun beyninde oluşan sıvı alındı.

Şu anda yoğun bakımda olan ve ülkenin dört bir yanından geçmiş olsun mesajları yağan Settar Tanrıöğen’i kızı da bir an olsun hastanede yalnız bırakmıyor.

SETE DÖNÜŞ TARİHİ YARIN BELLİ OLACAK

“Kızılcık Şerbeti” dizisinin yapım şirketi Gold Film’in sağlık durumunu yakından takip ettiği Tanrıöğen’in Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki bölümündeki sahnelerini geçen hafta tamamlandığı, yeni bölümler için sete dönüş tarihine de yarın doktorlarıyla yapılacak görüşme sonrası karar verileceği öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti’nin oyuncuları geçen cuma gününden beri hastaneye akın ediyor, set dışında kalan zamanlarında dönüşümlü olarak hastanede bekliyor ve Settar Tanröğen’in bir an önce aralarına döneceği günü bekliyor.

Başhekimden beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen açıklaması

Kaynak: TELE1