Beşiktaş’ta sakatlık çıkmazı

Yayın tarihi: 20 Ekim 2022 Perşembe 11:05 am - Güncelleme: 20 Ekim 2022 Perşembe 11:05 am

Ligde 10’uncu hafta geride kalırken Beşiktaş sakatlık sorunuyla mücadele etmeye devam ediyor. Siyah Beyazlı ekipte 6 oyuncunun yaşadığı sakatlık taraftarı endişelendiriyor.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor ile Karşılaşan Beşiktaş’a Wout Weghorst ve Rachid Ghezzal sakatlandı. Siyah Beyazlı ekipte bu iki oyuncunun sakatlığının ardından son dönemlerde yaşanan sakatlık sorunu taraftarı endişelendirmeye başladı.

10 HAFTADA 6 KAS SAKATLIĞI

Milliyet’in haberine göre, Siyah Beyazlılar’da ligde henüz 10 hafta geride kalmasına rağmen 6 futbolcunun darbeye bağlı sakatlık dışında bir problem yaşaması gündem oldu.

N’KOUDOU DERBİDE OYNAYAMADI

Ligin başlamasının ardından Kamerun Milli Takımı’na davet edilen Kevin N’Koudou, kas sakatlığıyla dönmesi nedeniyle Fenerbahçe derbisinde görev yapamamıştı.

SAISS, EMRECAN, SALİH…

Siyah-beyazlılar, Giresunspor maçında da iki futbolcu kaybetti. Defansın bel kemiği Romain Saiss, 13. dakikada sakatlanıp oyun dışında kaldı. Bu futbolcunun yerine giren Emrecan Uzunhan’da da yine adale gerilmesi tespit edildi. İki oyuncu da bu nedenle Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemedi. Salih Uçan da sağ uyluk arka adalesinde gerilme ve ödem nedeniyle kadroda yer alamamıştı.

GHEZZAL VE WEGHORST DA KERVANA KATILDI

Trabzonspor ile oynanan son karşılaşmada da iki oyuncu sakatlandı. Ghezzal, ilk devre tamamlanmadan sahadan çıkarken, Weghorst’un ise karşılaşmayı bitirmesine rağmen daha sonra çekilen MR’ında problem ortaya çıktı.

Arka arkaya yaşanan kas sakatlıkları, antrenman sisteminden mi kaynaklandığı yoksa oyunculara fazla yükleme mi yapıldığı sorularını akıllara getirdi.

Beşiktaş’tan Dele Alli’ye forma sözü açıklaması