Beşiktaş’ta bir oyuncu daha sakatlık kervanına katıldı

Yayın tarihi: 22 Aralık 2023 Cuma 12:43 pm - Güncelleme: 22 Aralık 2023 Cuma 12:44 pm

Beşiktaş‘ta bir oyuncunun daha sakatlandığı açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada Alex Oxlade-Chamberlain’in uyluk arka adalesinde tam kat yırtık tespit edildiği aktarıldı.

Süper Lig’de ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bir türlü istikrarı yakalayamayan Beşiktaş’ta Şenol Güneş ve Burak Yılmaz’ın ardından Rıza Çalımbay ile de yollar ayrıldı. Uzun süredir sakatlıklarla mücadele eden ve 5 oyuncuyu kadro dışı bırakan Beşiktaş’a kötü haber geldi. Performansıyla dikkat çeken Alex Oxlade-Chamberlain’in uyluk arka adalesinde tam kat yırtık tespit edildiği öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Futbol Takımımızın Trendyol Süper Lig’de Corendon Alanyaspor’la oynadığı müsabakada sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle müsabakaya devam edemeyen oyuncumuz Alex Oxlade-Chamberlain’in Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, uyluk arka adalesinde (Biceps femoris) tam kat yırtık tespit edilmiştir. Alex Oxlade-Chamberlain’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

ÇALIMBAY SIK SIK SAKATLIKTAN YAKINIYORDU

Siyah beyazlı ekibin dün yollarını ayırdığı teknik direktör Rıza Çalımbay, ligdeki maçların ardından yaptığı basın toplantısında kendisinden önceki hocaları işaret ederek sezona yeterli hazırlığın yapılmadığını belirtiyordu. Çalımbay, daha önce çalıştırdığı takımda bu kadar çok sakatlığa rastlamadığını aktarmıştı.

Rıza Çalımbay Beşiktaş’ı takipten çıktı

 

Kaynak: TELE1