Beşiktaş’ta bina çöktü! Genç stajyer yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 4:07 pm - Güncelleme: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 10:01 pm

Beşiktaş’ta tadilat yapılan binada çökme meydana geldi. Göçük altında kalan ve ağır yaralı olan mimarlık stajyeri Attilla Aydın hayatını kaybetti.

Beşiktaş Kuruçeşme’de restorasyon yapılan binada saat 15.30 sıralarında çökme meydana geldi. Göçük sırasında 4 kişinin içeride çalıştığı öğrenildi. Dursun Bayar omzundan hafif şekilde yaralanırken, mimarlık stajyeri Attilla Aydın (22) göçük altında kaldı.

Ekipler, Aydın’ı kurtarmak için K-9 köpeğiyle arama yaptı. Aramalar sonucu ağır yaralı olarak göçükten çıkarılan Aydın, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince çevredeki özel hastaneye götürüldü. Aydın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İş makinelerinin çökme nedeniyle kapanan yolu açma çalışmaları sürüyor.

VALİLİK’TEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Beşiktaş Kuruçeşme Mahallesi’ndeki duvar çökmesi olayında yaralanan iki kişiden Dursun Bayar’ın hayati tehlikesi olmayacak şekilde hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Göçük altından ağır yaralı olarak çıkarılan Atilla Aydın’ın ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı aktarılan açıklamada, olayla ilgili adli süreç başlatıldığı kaydedildi

BİNANIN ÇÖKMEDEN ÖNCEKİ HALİ

Hatay Dörtyol’da inşaatta göçük! 4 yaralı