Beşiktaş Kaan Ayhan isminde ısrarcı

Yayın tarihi: 1 Eylül 2022 Perşembe 9:57 am - Güncelleme: 1 Eylül 2022 Perşembe 9:57 am

Beşiktaş, Sassuolo’da forma giyen milli futbolcu Kaan Ayhan‘ın kadrosuna katmak için görüşmeleri hızlandırdı. Siyah beyazlı ekibin, İtalyan ekibiyle bonservis müzakerelerinin yanı sıra milli oyuncuyla maaş pazarlığı yaptığı öğrenildi.

Beşiktaş, transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala milli oyuncu Kaan Ayhan’ı renklerine bağlamak istiyor. Bu kapsamda çalışmalarını hızlandıran siyah beyazlı ekip, İtalyan ekibi Sassuolo’yla bonservis görüşmelerinin yanı sıra golcü oyuncuyla maaş konusunda da pazarlık yapıyor.

KAAN AYHAN İÇİN İSTENEN BONSERVİS

Fanatik’in haberine göre, Serdar Saatçı’yı bonuslarla birlikte 2.5 milyon Euro karşılığında Braga’ya transfer eden Beşiktaş, Kaan Ayhan için şartları zorluyor. Sassuolo, Kaan Ayhan için 6 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken, bu rakamın indirilmesi hedeflendi. Beşiktaş’ın mevcut durumda 3.5 milyon Euro civarında bir önerisi bulunuyordu.

MAAŞI NE KADAR?

Öte yandan siyah beyazlı ekibin, Ayhan’ın 2 milyon Euro olan maaş talebini indirmek için menajeriyle görüştüğü öğrenildi.

KAAN AYHAN’IN PERFORMANSI

Bu sezon Sassuolo’da 3 maçta forma giyen milli futbolcu, takımına 1 gollük katkı sağladı. Kaan Ayhan geçen sezon 24 karşılaşmada 1389 dakika süre aldı ve ağları 1 kez havalandırdı.

Beşiktaş ve Galatasaray’dan Kaan Ayhan atağı