Beşiktaş istiyordu! Arsenal Pepe için kurnazlık peşinde

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 10:34 am - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 10:34 am

Arsenal, Nicolas Pepe’nin fesih işlemlerini Beşiktaş’ın talip olmasıyla birlikte durdurdu. Kara Kartal, Ada ekibinde kadroda düşünülmeyen oyuncu için bonservis ödemek istemiyor. 28’lik oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta, Nicolas Pepe ısrarı sürüyor. Siyah-Beyazlı Yönetim, 28 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncuyu kadrosuna katarak hücum anlamında kaliteyi yukarı çıkartma peşinde. İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Arsenal, Pepe’nin geleceği hakkında henüz kararını vermedi. Ada ekibi, 2019-20 sezonu başında yıldız oyuncu için Lille’e 80 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Oyuncudan zarar etmek istemeyen İngilizler, Nicolas Pepe’den bonservis elde etmek için fesih işlemlerini durdurdu. Siyah-Beyazlılar ise başarılı sağ kanat oyuncusuna 3 yıllık sözleşme önerdi.

KURNAZLIK PEŞİNDELER

Gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Nicolas Pepe’nin sözleşmesinin feshedilmesi an meselesiydi. Daha önce de İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Arsenal, Beşiktaş’ın oyuncuya talip olmasıyla birlikte oyuncunun fesih işlemlerini durdurdu. Bonservis geliri elde etmek isteyen Ada ekibi, transferi zora soktu. Kanat-forvet olarak görev yapan Pepe, geçtiğimiz sezon Fransa ekiplerinden Nizza’da kiralık olarak forma giydi. 28 maçta 8 gol, 1 asist ile katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri ise 18 milyon euro. Beşiktaş, oyuncunun boşa çıkması halinde transferi kısa süre içerisinde bitirecek.