Beşiktaş derbisinde sakatlanan Icardi Bayern Münih maçı öncesinde endişe yarattı!

Yayın tarihi: 22 Ekim 2023 Pazar 10:33 am - Güncelleme: 22 Ekim 2023 Pazar 10:33 am

Galatasaray’da Mauro Icardi, Beşiktaş karşısında kaydettiği golle Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla en fazla derbi golü atan yabancı oyuncu oldu. İki gol attığı Beşiktaş maçından sonra stadı sekerek terk eden Icardi, 24 Ekim Salı günü oynanacak Bayern Münih maçı öncesinde endişe yarattı.

Süper Lig’in 9. Haftasında nefes kesen derbinin galibi Galatasaray oldu. Galatasaray, evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılan sarı kırmızılılarda Arjantinli yıldız oyuncu Mauro Icardi stadı sekerek terk etti. Icardi’nin maç sonunda sakatlık yaşaması Bayern Münih maçı öncesinde endişe yarattı.

OKAN BURUK: NET DURUMUNU MR SONRASI GÖRECEĞİZ

Karşılaşmanın ardından Icardi’nin durumu sorulan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, şu ifadeleri kullandı:

“Mauro Icardi’nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz.”

KULÜP DOKTORU: CİDDİ BİR ŞEY OLMASA YÜRÜRKEN SEKMEZDİ

Kulüp doktoru Yener ince ise, şunları söyledi:

“Mauro Icardi’nin durumu pazar günü yapılacak kontrollerden sonra belli olacak. Sekiyor olması can sıkıcı ama. Ciddi bir şey olmasa yürürken sekmezdi.”

NE OLMUŞTU?

Maçın son anlarında ceza sahası içinde topa vurmak için hamle yapan Icardi, Rachid Ghezzal’in topuğuna vurmasıyla acı içinde kaldı. Galatasaray cephesi, bu pozisyon için penaltı kararı bekledi, ancak hakem Halil Umut Meler ve VAR odası pozisyonun temiz olduğuna karar verdi. Sonrasında oyuna devam eden Icardi, maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendisini yere bıraktı. Takım doktoru Yener İnce ve takım arkadaşlarının desteğiyle ayağa kalkan Icardi’nin, stattan ayrılırken sekerek yürüdüğü ve sağ ayağının üzerine tam olarak basamadığı görüldü.

Icardi’den piyano resitali! Aşkın Olayım’ı çaldı