Belediye otobüsü şoförü kulüp başkanlığına aday oldu: “Arabamı satar yine yaparım”

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 11:46 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 11:46 am

7 yıldır Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olan Necati Şenli, “Arabamı satar yine yaparım” diyerek Denizlispor başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Borç sarmalı içerisinde olan Denizlispor, 10 Ağustos’ta olağanüstü genel kurula gidecek. Yabancı futbolculara olan borçlarının kur farkı nedeniyle yükselmesi ile birlikte 300 milyon liraya yaklaştığı kulüpte herhangi bir başkan adayı bulunamadı.

Memleketinin kulübünün zor durumunda olduğu gören Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.’de 7 yıldır otobüs şoförü olan Necati Şanlı ise kolları sıvadı. Yönetim kurulu listesi hazırlayan Necati Şanlı yeşil siyahlı kulübün başkanlığına adaylığını açıkladı.

“BİR EMEKLİ MAAŞIM BİR ASGARİ ÜCRETİM VAR”

Sözcü’ye konuşan Necati Şanlı, “Memleket sevdası için kongrede başkanlığa adayım. Denizlispor’u kimse sahipsiz sanmasın. Denizlispor bizim her şeyimiz. Ekibimi oluşturdum. Yönetim listem hazır. Çoğu taraftarlardan oluşuyor. Her başkan kendi döneminin borcunu ödemeli. Denizlispor’un yeri burası değil. Memleketine sahip çıkacak birçok arkadaşım var. Hepsi elini cebine atar. Bunlardan daha iyi iş yaparız” ifadelerini kullandı.

Necati Şanlı, kısıtlı ekonomik imkanlarına rağmen fedakarlık yaparak başkanlık görevini sürdürebileceğini belirterek, “Denizlispor benim hayatım. Bir emekli maaşım var bir asgari ücretim var. Arabamı satar yine başkanlık yaparım” dedi.

ÜÇ YILDA SÜPER LİG’DEN 2. LİG’E DÜŞTÜ

Yeşil siyahlı ekip son yıllarda zor günler geçiriyor. Denizlispor, 3 yıl içerisinde Süper Lig’den 2. Lig’e düştü. Köklü kulüp, iki dönem uygulanan transfer yasağı nedeniyle kadro kurmakta zorlanyor. Kadrosundaki futbolcularının bir kısmını sözleşmeleri sona erdiği için bir kısmını da ödeme yapamadığı için kaybeden Denizlispor, yeni sezona altyapı ağırlıklı bir kadro ile hazırlanıyor. Eski kaptan Bülent Ertuğrul’un teknik direktörlüğünü yaptığı yeşil siyahlılar maddi olanaksızlıklar nedeniyle kamp yapamazken hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Denizli’de taksi ücretlerine büyük zam!