BBP’li aday AKP lehine adaylıktan çekildi

Yayın tarihi: 30 Mart 2024 Cumartesi 2:54 pm - Güncelleme: 30 Mart 2024 Cumartesi 2:54 pm

Adana’da Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mustafa Lenger adaylıktan çekildiğini be AKP’nin adayı Halil Nacar’ı destekleyeceğini açıkladı.

Adana’da Büyük Birlik Partisi (BBP) Yüreğir Belediye Başkan Adayı Mustafa Lenger, AKP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar’ı desteklemek adına adaylıktan çekildi. Yüreğir Seçim Koordinasyon Merkezi’nde kararını açıklayan Lenger’in düzenlediği toplantıya AKP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar da katıldı.

Lenger açıklamasında,”Partimi temsilen 31 Mart Yerel Seçimleri’nin Yüreğir Belediye Başkan adayıydım. Yaşamda siyaset üstü bir değer varsa, o da tüm insanlarımızı kapsayıcı ve başarılı bir yönetimi her daim desteklemektir. Bu bir yarıştan ziyade, temsil kabiliyetinin eseridir. Bu kente gönül vermiş bir kardeşiniz olan ben de bu duygu ve düşüncelerle bugünden itibaren adaylıktan geri çekildiğimi duyurmak isterim. Yüreğir’imizi değerli katkılarıyla Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir vizyonla yarınlara taşıyacak olan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar kardeşimizi desteklemekten büyük bir mutluluk duyacağımı da ayrıca ifade etmek isterim. İnşallah Halil kardeşimizin hedeflediği yol, başarıya ulaşır. Bizler de el birliğiyle kentimizi güçlü yarınlara taşırız. Bu yolda kendisine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Emekliden tepki görünce partisini sildi: AKP’ye değil Murat Gökçekaya’ya oy istiyorum

Kaynak: DHA