Bayern Münih deplasmanına Galatasaray taraftarı akını! Kapasitenin 3 katı bilet satıldı

Yayın tarihi: 8 Kasım 2023 Çarşamba 3:18 pm - Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 3:18 pm

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e konuk olacak. Maçta Galatasaraylı taraftarlara 5 bin kişilik yer ayrılırken, Türk futbolseverlerin bu kapasitenin 3 katı bilet aldığı belirtildi. Stadyumda 15 bin Galatasaray taraftarının olacağı ileri sürüldü.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, grubundaki dördüncü maçında bu akşam Bayern Münih’e konuk olacak. Mücadele 67 bin kişilik Allianz Arena’da oynanacak. Bayern Münih kulübü, Galatasaraylı taraftarlara resmi olarak 5 bin kişilik yer ayırırken, sarı-kırmızılı taraftarların stadın başka bölümlerinden de bilet aldığı ortaya çıktı. Manchester United deplasmanında olduğu gibi Bayern Münih deplasmanında da beklenenden çok daha fazla Türk taraftar, Galatasaray’ı destekleyecek.

Galatasaray’dan Bayern Münih maçı öncesi taraftarına uyarı

15 BİN TARAFTAR GELECEK

Fanatik’te yer alan habere göre; Türk vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Almanya’da Galatasaray’ı desteklemek için stadyuma 15 bine yakın taraftar gidecek.

İki takımı karşıya karşıya getirecek olan maç bu akşam saat 23.00’te başlayacak. Galatasaray, Bayern kalesine 20 şut attığı ilk maçta rakibine 3-1 mağlup olmuştu.