Bankanın camlarını yumrukladığını iddia etmişti… Gülben Ergen takipçisini ifşa etti

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 1:49 pm - Güncelleme: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 1:49 pm

Şarkıcı Gülben Ergen, kendisini bir bankanın camlarını yumruklayarak çalışanları tehdit etmekle suçlayan takipçisine, “Kamera kayıtlarıyla belgeleyerek size cevap vereceğim. Kamera kayıtlarını da birlikte izleyeceğiz” dedi.

Şarkıcı Gülben Ergen bu kez farklı bir olay ile gündem oldu. Ergen, kendisini bir bankanın camlarını yumruklayarak çalışanları tehdit etmekle suçlayan takipçisini ifşa etti. Sosyal medya hesabından iddialara cevap veren Ergen, “Kamera kayıtlarıyla belgeleyerek size cevap vereceğim. Kamera kayıtlarını da birlikte izleyeceğiz” dedi.

Yılmaz Morgül’den ‘Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses ve Gülben Ergen’ çıkışı: Hayatımdan sildim

“BANKANIN CAMLARINI YUMRUKLAYARAK TEHDİT ETTİ”

Gülben Ergen’e mesaj atan bir kadın “Senin konserine gidip sana prim yaptıran bu millet acaba bugün mesai dışında bir bankanın camlarını yumruklayarak ‘ben Gülben Ergen’im, bu bankanın sahiplerini tanıyorum’ diyerek saygısızlık ve tehdit ettiğini biliyor mı acaba? Sen kimsin ya, hadsiz kadın” dedi.

“BANKANIN KAMERA KAYITLARIYLA BELGELEYECEĞİM”

Kadını Instagram hesabından paylaşarak ifşa eden Ergen ise söz konusu iddianın kamera kayıtlarıyla belgeleneceğini söyleyerek iddiaları yalanladı. Ergen, “Bu mesajınızı bankanın adı ve kamera kayıtlarıyla belgeleyip size cevabınızı vereceğim. Bana değil herhangi bir müşterinize yapılan bu saygısızlığa nezaketle nasıl bir uyumla yaklaştığımı kamera kayıtlarından birlikte izleyeceğiz” dedi.

“YAZAN KİŞİ YAZDIĞINI SİLDİ”

Gülben Ergen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dahası var, nezaketimden yazmadım. Yazan kişi yazdığını sildi ve hesabını kapattı. Çünkü bankanın kamera kayıtlarını istedim. Ben kin tutmam bilirsiniz. Kamera kayıtları izlensin. Anlayışım, nezaketim ve sıcaklığım karşısında defalarca nasıl özür dilediklerini görün isterim.”