Bandırmalıoğlu ve Aslan cinayetinde ‘yeğen’ detayı

Yayın tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 11:53 am - Güncelleme: 26 Aralık 2021 Pazar 2:49 pm

Eski Özel Harekat Polisi Ziya Bandırmalıoğlu ve eski polis Şahin Aslan’ın öldürülmesinde detaylar ortaya çıktı. Bandırmalıoğlu’nun eniştesi olduğunu ve olay yerine Bandırmalıoğlu ile Aslan’ı onların isteği üzerine kendisinin getirdiğini söyleyen yeğen Mert B. tutuklandı.

Faili meçhul cinayetlerde ve Susurluk Davası’nda adı geçen eski Özel Harekat polisi Ziya Bandırmalıoğlu ile eski polis Şahin Aslan’ın öldürülmesinde detaylar ortaya çıktı. Sabah’tan Arzu Kaya’nın haberine göre, Bandırmalıoğlu ile Aslan’ı olay yerine kendi istekleriyle götüren yeğen Mert B., tutuklandı. Masaya oturdukları esnada silah çekildiğini anlayıp kaçtığını ve marinadaki bir teknede sabaha kadar gizlendiğini söylediği öğrenilen yeğen Mert B. ile ilgili savcılık ve mahkeme çarpıcı bir tespit yaptı.

8 GÖZALTI

Kalamış Marina’da 20 Aralık’ta Ziya Bandırmalıoğlu ile husumetli olduğu bir grup arasında çatışma çıktı. Bandırmalıoğlu ve yanındaki bir başka eski polis öldürüldü. TELE 1’e konuşan Marina yöneticisi olayı doğrulayarak, “Olumsuz bir durum olduğu doğru. Olay bizim bir kiracımızın olduğu bölgede yaşandı” dedi. Yedi kişinin vurulduğu çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 yaralı hastaneye kaldırıldı.

Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 8 şüpheliden 4’ü olayda yaralandıkları için hastanede tedavi altına alındı.

BANDIRMALIOĞLU İLE ASLAN’I OLAY YERİNE GÖTÜRÜP TEKNEDE İZLEMİŞ!