Bakan Varank TOGG’u yıkadı yurttaş ekonomiyi hatırlattı: Bu makine öğretmenden fazla kazanıyor

Yayın tarihi: 21 Nisan 2023 Cuma 10:32 am - Güncelleme: 21 Nisan 2023 Cuma 10:32 am

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa’da katıldığı iftar programından, TOGG ile ayrıldı ve oto yıkama istasyonuna gitti. TOGG’u yıkadığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Varank’a yapılan “Bu makina bir dakikada bir Öğretmenden daha çok kazanıyor” yorumu ekonomideki çöküşü gözler önüne serdi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bakanlığa verilen TOGG ile Milletvekili adayı olarak gösterildiği Bursa’da düzenlenen iftar programına katıldı. Burada partililerle iftar yapan Bakan Varank, program sona erdiğinde kendisinin kullandığı 16 BRS 99 plakalı kırmızı TOGG marka otomobille bölgeden ayrıldı.

Kent merkezindeki bir oto yıkama istasyonuna gelen Bakan Varank, TOGG’u yıkadı. Gömleğinin kollarını kıvırıp sabunlu sünger ile TOGG’unu temizleyen Varank, ardından su sıkarak işlemi tamamladı. Varank o anları sosyal medyadan “Bayram temizliği” notuyla paylaştı. Bakan’a gelen yorumlar ise ekonomideki çöküşü gözler önüne serdi.

Bakanlığa verilen TOGG’la seçim turuna çıkan Nureddin Nebati hava attı!

“BİR ÖĞRETMENDEN FAZLA KAZANIYOR”

Bir yurttaş Bakan Varank’ın paylaşıma yaptığı yorumda, “Umarım kullandığınız yıkama makinesi bundan değildir, zira bu makina bir dakikada bir Öğretmenden daha çok kazanıyor” ifadelerini kullandı.

“RENK NEDEN DEĞİŞTİ”

Bir yurttaş ise bakanlığa verilen aracın mavi renkli olduğunu ancak Varank’ın yıkadığı aracın kırmızı olmasına atıfta bulunarak “Plakalar aynı renkler neden değişti sayın bakanım” dedi.