Bakan Özhaseki depreme toplantıda yakalandı

Yayın tarihi: 23 Kasım 2023 Perşembe 7:41 pm - Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 7:57 pm

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya’daki 5.2’lik depreme Adıyaman Valiliği binasında toplantıdayken yakalandı. Deprem nedeniyle toplantı sonlandırıldı, binadaki herkes dışarı çıktı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  merkez üssü Malatya’nın Battalgazi ilçesi olan 5,2 büyüklüğündeki depreme Adıyaman Valiliği binasında toplantıdayken yakalandı. Deprem nedeniyle toplantı sonlandırıldı.

Deprem anında hızlıca dışarı çıktıklarını vurgulayan Özhaseki “İki saattir devam ettiğimiz toplantının zaten sonuna yaklaşmıştık. Bu arada deprem olunca da hep beraber dışarı çıkmayı daha uygun gördük. Çok şükür devlet olarak biz depremin ilk gününden itibaren ne yapılması gerekiyorsa onları sırayla yapıyoruz. Şu anda da yapılması icap eden kalıcı konut sağlıklı bir şekilde yapılması, güvenli bir şekilde inşa edilmesi ve dışarıda kalan vatandaşlarımızın bir an önce evlerine kavuşmalarıdır” diye konuştu.

Özhaseki bina önünde basın mensuplarına “İki saattir devam ettiğimiz toplantının zaten sonuna yaklaşmıştık. Bu arada deprem olunca da hep beraber dışarı çıkmayı daha uygun gördük” dedi.

Özhaseki, konuşmasının ardından sokağa çıkan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Malatya’da art arda depremler!

Kaynak: TELE1