Bahçeli bu kez yönetmeni hedef aldı

Yayın tarihi: 1 Kasım 2022 Salı 10:46 am - Güncelleme: 1 Kasım 2022 Salı 12:55 pm

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, Millet İttifakı liderlerine “Akılları incir kabuğunu doldurmaz” diyerek hakaret etti. Bahçeli, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı’nı da hedefine koyarak, “And olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında yine Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini hedef aldı. Kılıçdaroğlu’na seslenen Bahçeli, “Kılıçdaroğlu parlak beyinleri uzaklarda değil Ahmet’te ara Hasan’da ara bunu da aklından çıkartma” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in Türkiye Yüzyılı programı için söylediklerini hedefine alarak, “Sınır ötesinde, dağda ovada bu küstahın yönettiği belediyede yakalıp etkisiz hale getirdikçe kuduruyorlar and olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin lüks araçlı konvoyu sosyal medyada gündem oldu

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“SANA KÖTÜ BİR HABERİM VAR”

Sayın Kılıçdaroğlu sana bir kötü haber vereyim. Togg’un seri üretimi 2023 yılında başlıyor; buna şimdiden hazır ol, siparişini vermek için de sıraya gir. Togg’un banttan indirilme törenine katılarak ortak sevince katıldık. Tek bir fabrika kurulmadı diyerek yalanlarına yenisi ekleyen Kılıçdaroğlu’na diyorum ki zaman bulursan Gemlik’e gitmeyi öneriyorum.

MİLLET İTTİFAKI’NI HEDEF ALDI

Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında kaçırdığımız treni bu kez biz yapacağız. Zillet ittifakı cumhurbaşkanı adayını arayışla uğraşırken Cumhur İttifakı eserleriyle hizmetleriyle konuşmakta ve göz doldurmaktadır. Leyleğin ömrü nasıl laklakla geçiyorsa bunlarınki de dedikodu ile heba olmaktadır. Bunlarda ufuk, umut, huzur yoktur. Zillet, millete galip gelemeyecektir. Zillet, Türkiye’nin önünü kesemeyecektir. Bu ittifakta buluşanların alayının aklını toplasanız incir kabuğunu dolduramayacaktır. Bunlarda halktan yana irade yoktur. Ya bir kuzgun kapacak ya bir karga. Zillet Türkiye Yüzyılı’nın yakılan meşalesini söndüremeyecektir.

“KILIÇDAROĞLU TOGG İÇİN SIRAYA GİR”

Kılıçdaroğlu parlak beyinleri uzaklarda değil Ahmet’te ara Hasan’da ara bunu da aklından çıkartma. Dev artık uyanmakla kalmamış, muhteşem bir teknolojik atılımla ayağa kalkmıştır. Türkiye artık kendisine has birikim, imkan ve kabiliyeti ile otomobilini yapacak aşamaya gelmiştir. Bundan sadece Türkiye alerjisi olan odaklar rahatsız olur. Sayın Kılıçdaroğlu sana bir kötü haber vereyim, TOGG’un seri üretimi 2023’te başlıyor. Siparişini vermek için haydi şimdiden kuyruğa gir. TOGG’un törenine katılarak ortak sevinci başlattık. Kılıçdaroğlu’na diyorum ki zaman bulursan, yolunu öğrenirsen Gemlik’e gitmeni tavsiye ediyorum.”

“‘YERLİ OTOMOBİL İNTİHARDIR’ DİYENLER MANDACILARDIR”

“Akaryakıt koyulmadığından dolayı 100 metre sonra duran Devrim otomobilinden 61 yıl sonra Türkiye’de bir çığır açılmış, müstesna bir adım atılmıştır. Yapamazsınız diyenle ters köşededir. Üretemezsiniz diyenler uçurumun dibindedir. Satamazsınız diyenler de yakında tel tel dağılacaktır. ‘Yerli otomobil intihardır’ diyenler ise mandacılardır, hepsi yabancı beslemeleridir. ABD’deki bir benzinlikte şaibeli isimlerle hamburger yiyen tok esirlerle yürüyecek yolumuz yoktur. Bizim Zillete değil Cumhur’un zaferiyle perçinlenmiş Cumhuriyetin 100. yıl dönümüyle şahlanmaya ihtiyacımız vardır. ”

VAHAP SEÇER’İ HEDEF ALDI

Türkiye Yüzyılı açıklanır açıklanmaz CHP’lilerin tahirk sırasına girmeleri çarpıtma görevlerini üstlenmeleri ayıplı bir durumdur. Mersin Belediye Başkanının alçak sözlerine bakın. Belediyesini terör yuvasına getiren bir başkandan başka sözler duymak mümkün müdür? Sınır ötesinde, dağda ovada bu küstahın yönettiği belediyede yakalıp etkisiz hale getirdikçe kuduruyorlar and olsun sizi kudurtmaya devam edeceğiz.  Sayın Belediye Başkanı hasbel kadar seçildin ama hasbel kadar Akdenize dökülmeyeceksin. Biz kahramanlık türküleri söyleyeceğiz siz saklanacak delik bile bulamayacaksınız. Tankımızdan, topumuzdan, İHA’mızdan, SİHA’mızdan rahatsız olanlar terörün yedeğine düşmüş onursuzlardır. Onlara merhamet yoktur. Kılıçdaroğlu ‘Erdoğan benim aday olmamdan korkuyor’ demiş. Korkaklar milli başarıları gölgelemek için sıraya girenlerdir. Türkiye’yi taşa tutanlardır. Kılıçdaroğlu davul sende tokmak başkasında. Önce aday ol sonra konuş.

ŞEBNEM KORUR FİNCANCI’YI HEDEF ALDI

Sözde bir film yönetmeninin, düzenlenmiş bir ödül töreninde, PKK havarisi, terör heveslisi Tabipler Birliği Başkanı için, “sırf barış dedi diye hapse attılar” sözü ve aldığı kirli ödülü söz konusu bölücü şahsa ithaf etmesi de zillet ittifakının kokuşmuş ana fikri, ana eğilimidir. Terörizme, ihanete, melanete, rezalete barış diyenler, barışın yegane düşmanıdır. Bu tiplerin barış, adalet, demokrasi ve özgürlük çıkışları Türkiye’ye kurulmuş bir nevi bombalı tuzaktır.

Buna karşılık doğrudan yana tavır alan, Türk Silahlı Kuvvetleri’mize iftira atıldığını haykıran, bu suretle milletimizin takdirini toplayan gerçek sanatçımız Burak Haktanır’ın cesareti ve dik duruşu da hakikaten alkışlanacak düzeydedir ve kendisini tebrik etmek, helal olsun demek boynumuzun borcudur.