Babası uykusunda boğmuştu! İclal’in son görüntüleri

Yayın tarihi: 27 Aralık 2022 Salı 11:21 am - Güncelleme: 27 Aralık 2022 Salı 11:21 am

Uyurken babası tarafından boğularak canice öldürülen 19 yaşındaki İclal Şimşek’in ölümünden önce sosyal medya hesabında paylaştığı görüntüler ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan Şimşek ailesinin bireyleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kızları İclal’in uyanmadığını söylemiş, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının boynunda izler tespit edilince baba Kadir Koyun, anne M.K. ve iki kardeşi gözaltına alınmıştı.

Olay yerinde yapılan incelemede elde edilen deliller, aile üyelerinin ifadeleri ve ardından kendi itirafıyla baba Kadri Koyun, kızını evde yalnızken uyuduğu sırada boğduğunu itiraf etmiş emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmıştı.

“HAZMEDEMEDİM, ÖLDÜRDÜM”

İclal Şimşek’in 2 yıl önce evlenerek Mersin’e yerleştiği, eşiyle yaşadığı sorunların ardından tekrar babasının evine döndüğü belirtildi. Zaman zaman şehir dışına çıkıp kalan, daha sonra yine baba evine dönen İclal Şimşek ile ailesinin bu nedenle sorunlar yaşadığı bildirildi. Kadri Koyun’un ifadesinde, kızının çevreden duyduğu kadarı ile içkili mekanlarda çalıştığını, sürekli evden kaçarak aylarca eve gelmediğini, o akşam da il dışına gideceğini söylemesi üzerine tartıştıklarını, tüm bu olanları hazmedemediğini ve öldürdüğünü söylediği bildirildi.

SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bu arada İclal Şimşek’in 3 gün önce paylaştığı son görüntüleri ortaya çıktı. Şimşek’in, sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde, sözleri “Seni üzer dediler, oysa ki ben sırtımı sana dayamıştım. Sen herkesi haklı çıkardın” şiirine eşlik ediyor.

Otopsi işlemlerinin ardından dayısı tarafından teslim alınan İclal Şimşek’in cenazesi Yeniköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“Uykusunda öldü” denmişti! 19 yaşındaki İclal’i babası boğmuş