Aydınlı taksici, ‘Senin gibi taksiciyi arkadan vursunlar’ diyen yolcudan şikayetçi oldu

Yayın tarihi: 5 Şubat 2024 Pazartesi 3:48 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2024 Pazartesi 3:49 pm

Aydın’da taksiye binen Mine Nezahat Ç. isimli yolcu, adresi tarif etmelerini rica ettiği için taksici Mehmet Cihan’a önce hakaret etti. Daha sonra “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar” dedi. Taksici, yaşadığı olayın ardından kamera görüntüleriyle birlikte kadın yolcudan şikayetçi oldu.

Aydın’da Otogar Taksi Durağı’na bağlı olarak çalışan taksici Mehmet Cihan, 4 Şubat günü 03.30 sularında Aydın Adliye binası önünden aracına 3 müşteri aldı. Taksici Mehmet Cihan, yolculara adresi tam bilmediğini belirterek tarif etmelerini istedi. Bunun üzerine ön koltukta oturan Mine Nezahat Ç. taksici Cihan’a küfür etti.

Taksicinin uyarılarına rağmen küfürlerine devam eden yolcu, daha sonra, İzmir’deki Oğuz Erge cinayetini kastederek “Senin gibi taksicileri arkadan vuruyorlar ya, vursunlar. Senin gibi adamları vursunlar” dedi.

DHA’nın haberine göre; Cihan, 2 yolcusunu daha sonra Güzelhisar Mahallesi’ndeki evlerinin önünde indirdi.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Cihan, bugün taksideki güvenlik kamerası görüntüleriyle birlikte Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kendisine hakaret eden kadın müşteriden şikayetçi oldu.

Cihan, “Herkes hayatta namusu ve şerefi için yaşıyor. Bana ettiği küfürler değil; taksiden inerken söylediği sözler zoruma gitti. İzmir’de geçtiğimiz günlerde bir meslektaşımız öldürüldü. Neden öldürüldü? Para için. Araba kullanırken önümüze bakıyoruz; arkamıza değil. O şartlarda polemiğe girdik, bana küfretti. O sırada yanımdakine mi arkamdakine mi yoksa yola mı bakayım? Arkamdan silah veya bıçak mı çekilecek onu mu kontrol edeyim? Yazık, günah. Her şey 10 saniyelik. 2 çocuğumun rızkı için mücadele veriyorum. Sonucu bu olmamalı” dedi.

İLK AÇIKLAMASINI TELE1’E YAPMIŞTI

Cihan, saldırı sonrası ilk açıklamasını TELE1.com.tr’den Egehan Erkün’e yapmıştı. Maruz kaldığı hakaretler karşısında derin bir üzüntü yaşadığını belirten Cihan, şunları söylemişti:

“Yarın 11.00’de şikayetçi olacağım. Polisler de aradı beni. Sonuna kadar şikayetçiyim. İki tane çocuğumuzun ekmeği için çalışıyoruz. Zaten psikolojimiz iyi değildi. İzmir’de geçen gün arkadaşımızı öldürdüler. Bu da tuzu biberi oldu. O cümleyi duyduğumda çocuklarım aklıma geldi. Elle temasta bulundu, küfür etti.”

Aydın’da çirkin olay! Taksiciye küfredip ‘Senin gibi taksiciyi arkadan vursunlar’ dedi

Aydınlı Taksici, Mehmet Cİhan, Mine Nezahat Çavuşoğlu, Küfür, hakaret

Kaynak: DHA