Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleriyle vatandaşları buluşturmaya devam ediyor

Yayın tarihi: 22 Ağustos 2023 Salı 1:30 pm - Güncelleme: 23 Ağustos 2023 Çarşamba 1:31 pm

Sanatın tüm güzelliklerini vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, dün akşam binlerce vatandaşı sinema ve konser etkinlikleriyle bir araya getirdi.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından düzenlenen ‘Yaz Konserleri’ etkinliklerinin bu seferki adresi Didim Akbük olurken; açık havada sinema keyfi yapmak isteyen vatandaşlar ise Tekstil Park’ta, Söke Harikalar Diyarı Parkı ve Nazilli Atatürk Parkı’nda buluştu. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Vatandaşlarımızı kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturmaya, şehrimizin kültürel zenginliğini ortaya çıkarmaya devam edeceğiz” dedi.

VATANDAŞLAR UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Yaz akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sinema geceleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Tekstil Park’ta ‘Şirinler’; Söke Harikalar Diyarı Parkı’nda ‘Uçaklar’; Nazilli Atatürk Parkı’nda ise ‘Nasipse’ filmi vatandaşlarla buluşturuldu. Renkli görüntülere sahne olan Didim Akbük’teki konserde ise Büyükşehir Konservatuvar eğitmenlerinden Efe Dumancı, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Günün stresini müzikle atan vatandaşlar, eğlenceye doydu. Vatandaşlar, kendilerini kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan ve yaz akşamlarını keyifli hale getiren Çerçioğlu’na teşekkür etti. Etkinlikler ağustos ayı boyunca hız kesmeden devam edecek.