Atilla Szalai’den Fenerbahçe’ye duygusal veda!

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2023 Cuma 7:35 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 7:36 pm

Hoffenheim’e transferi için İstanbul’dan ayrılan Atilla Szalai, Fenerbahçe’ye veda açıklamasında bulundu. Başarılı savunma oyuncusu duygusal anlar yaşadı.

Fenerbahçe’nin savunma oyuncusu Atilla Szalai, Hoffenheim’e transferi için İstanbul’dan ayrıldı. Macar stoper, havaalanında yaptığı açıklamalarda duygusal anlar yaşadı.

Szalai, yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’yi çok sevdiğini ve kulübünün onun için bir aile olduğunu belirtti. Transfer nedeniyle duygusal günler geçirdiğini söyleyen oyuncu, “Umarım tekrar Fenerbahçe’de olurum. Umarım kısa sürede tekrar görüşürüz. Bundan sonra Fenerbahçe’nin en büyük taraftarı olacağım” dedi.

Fenerbahçe’den Atilla Szalai’ye transfer görüşmeleri için izin!

Fenerbahçe’de geçirdiği 2,5 yılda harika deneyimler yaşadığını ifade eden Szalai, kulüp ailesine müteşekkir olduğunu vurguladı. Ayrılığın bir veda olmadığını, tekrar görüşmek üzere mesajı olduğunu belirten oyuncu, Fenerbahçe’nin her zaman ikinci evi gibi kalacağını dile getirdi.

İstanbul ve Türkiye’yi çok sevdiğini söyleyen Szalai, burayı özleyeceğini ve vakti olduğunda tekrar ziyaret etmek istediğini ifade etti.

Fenerbahçe’yi desteklemeye devam edeceğini ve büyük Fenerbahçe ailesine teşekkür ederek Türkçe bir mesajla “Ben seni çok seviyorum. Görüşmek üzere. Başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.