At arabasına bağladığı köpeği, saatlerce koşturdu!

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 6:15 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2021 Perşembe 7:32 pm

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Gökhan K. isimli vatandaş, at arabasına iple köpek bağladı. Köpeği saatlerce koşturarak işkence eden Gökhan K., gözaltına alındı.

Çerkezköy’de Gökhan K., at arabasının arkasına iple bağladığı köpeği, ilçe merkezinde dakikalarca koşturdu. Gökhan K., yurttaşların uyarılarına aldırış etmedi.

Görüntülerin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılması üzerine Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, köpeği at arabasının arkasından koşturan Gökhan K.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Köpek ise Çerkezköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi.

“ÇOCUĞUMU ISIRDI”

Gökhan K.’nin ilk ifadesinde köpeğin kendisine ait olduğunu ve ona işkence yapmadığını belirterek, “Köpek bana ait ve çocuğumu da çok seviyor. Ama oynarken onu ısırdı. Ben de kimseye zarar vermemesi için evden uzakta ormanlık alana bırakmak istedim. Aracım olmadığı için at arabasına bağlayıp ormana götürdüm. Ama ben bıraktıktan sonra yeniden eve geldi” dediği öğrenildi. Polis, Gökhan K. ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Asgari ücretle geçinen aile: Eskiden köpeklere verilen bayat ekmeği yiyoruz!