Ayça Tekindor’dan çocuklara saldıran köpeklere savunma! Hepimiz ölelim

Yayın tarihi: 23 Aralık 2021 Perşembe 12:08 pm - Güncelleme: 23 Aralık 2021 Perşembe 12:08 pm

Şarkıcı Ayça Tekindor, Gaziantep’te pitbull cinsi 2 köpeğin 4 yaşındaki kız çocuğuna saldırması hakkında Twitter hesabından yorum yaptı. Tekindor yaptığı paylaşımda, “Fenalık bastı ! Buna “ama çocuklar” diye yorum yapanları da!” ifadelerini kullandı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Beştepe Mahallesi’nde pitbull cinsi iki köpek, 4 yaşındaki Asiye Ateş isimli çocuğa saldırdı. Hayati tehlikesi olan Ateş, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin olduğu belirtilen çocuk, ilk müdahalesinin ardından özel bir hastaneye sevk edildi.

Olayın ardından pitbull köpekler yakalanıp, barınağa götürüldü. Köpekleri besleyen 1’i kadın toplam 6 kişi gözaltına alındı. Soruşturmada sitenin güvenlik görevlisi de gözaltında.

AYÇA TEKİNDOR’DAN KÖPEKLERE SAVUNMA

Şarkıcı Ayça Tekindor, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda köpeklerin saldırısı ile ilgili, “Bak bir daha sek söylüyorum: Hepimiz ölelim, hayvanlar yaşasın ! Önüme şu köpek saldırıları, yok pittbul vahşiymiş bilmem ne salak salak haberleri düşürenler, beğenenler, etkileşimde bulunanlar dahil herkesi engellicem. Fenalık bastı ! Buna “ama çocuklar” diye yorum yapanları da!” ifadelerini kullandı.

 

TEKİNDOR’A TEPKİLER YAĞDI

Tekindor’un paylaşımına tepkiler yağdı. Paylaşımın altına yorum yapan sosyal medya kullanıcıları, pitbull cinsi köpeğin denetimsiz ve kontrolsüz bir şekilde dolaştırıldığı için bir çocuğun hayatına mal olabileceğini söyleyerek Tekindor’a sert şekilde tepki gösterdi.

 

Ziya Bandırmalıoğlu’nun öldürüldüğü çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı