Asus ROG Strix GeForce RTX 30 serisi ile karşımıza çıktı

Yayın tarihi: 3 Eylül 2020 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 2 Eylül 2020 Çarşamba 8:42 pm

Oyuncuların rüyasını süsleyen Asus ROG Strix GeForce RTX 30 ailesi kartların tüm özellikleri burada.

Asus ROG Strix GeForce RTX 30 ekran kartı modellerini duyurdu. Yeni modeller arasında ROG Strix ve ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090, GeForce RTX 3080, ROG Strix ve ASUS Dual GeForce RTX 3070 bulunuyor.

Asus ROG Strix GeForce RTX 30

Yeni ekran kartlarında, NVIDIA Ampere mimarisini tamamlayan güçlü soğutma sistemleri, PCB’ler ve güç tasarımları yer alıyor. Yeni seri, rekabetçi oyunculuktan yüksek çözünürlüklü görüntülere kadar 3D oyun performansına dair en yeni ve en harika özellikleri sunuyor.

  1. nesil RTX modelleri olan yeni NVIDIA GeForce RTX 30 serisi GPU’lar, yeni RT Çekirdekleri, Tensor Çekirdekleri ve akış işlemcileriyle birlikte geliyor. Tüm bunlar bir arada, etkileyici görüntülerin, olağanüstü hızlı kare hızlarının, oyunlar ve yaratıcı ygulamalar için yapay zeka destekli hızlandırma özelliğinin ortaya çıkmasını sağlıyor.

Bir önceki seriye göre watt başına 1,9 kat daha fazla performans sağlayan NVIDIA Ampere mimarisine sahip olan RTX 30 Serisi, en üst modellerde 8K’ya ulaşan çözünürlüklerde grafik deneyimleri sunuyor. GeForce RTX 3090, 3080 ve 3070, NVIDIA tarihinde.GPU nesilleri arasındaki en büyük teknolojik atılımı gerçekleştiriyor.

Galaxy Z Fold 2 Türkiye fiyatı dudak uçuklatıyor!